De huidspecialisten van Génique

Historie Génique


Gestart door Mariëlle Korsman en inmiddels sinds 1992 het adres voor ontspanning, huidverzorging, het behandelen van huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en relaxed naar buiten stapt. Génique is kernlid van de ANBOS, internationaal erkend CIDESCO-instituut ene heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten.

Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van vervolgafspraken. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen. Klik hier om te solliciteren.

Marielle Korsman

Gediplomeerd Stivas en Cidesco schoonheidsspecialiste


Nogmaals welkom op onze site, ik ben, na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, in 1992 met Huidinstituut Génique gestart. Nog altijd wacht ik u met veel enthousiasme op en hoop u datgene te kunnen bieden, waar u op dat moment behoefte aan heeft. Om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging bezoek ik, net zoals al onze andere medewerksters, de vakbeurzen en volg regelmatig trainingen bij onze leveranciers, aanvullende workshops en aanvullende opleidingen om mijn kennis te vergroten. Door kwaliteit te leveren die door u wordt gewaardeerd is Génique nu in 25 jaar uitgegroeid tot een instituut met 7 behandelplaatsen, een wellness verdieping en een enthousiast team van ervaren medewerksters.

Marielle's specialisaties zijn: IPL-ontharing, elektrisch ontharen, (camouflage) make-up, pincementmassages, kuurbehandelingen, microneedling, microdermabrasie, computergestuurde huidanalyses. Tevens heeft Marielle de opleiding dermatologie en voeding gevolgd.

Werkterrein: alle door Génique aangeboden behandelingen

Lydia

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Vroeger als tiener kende ik Genique al, want ik ging er voor behandelingen samen met mijn moeder naar toe. Ik werk inmiddels alweer meer dan 7 jaar met veel plezier bij Génique in Houten. Vooral het afwisselende qua behandelingen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde en steeds kun je bij clienten je kennis over huidverbetering toepassen. Mijn passie ligt vooral bij gezichtsbehandelingen en massages geven. Ik heb in de jaren veel extra kennis opgedaan door trainingen te volgen, extra diploma’s te halen en de vakliteratuur door te spitten.

Het is leuk dat er in ons vak steeds nieuwe ontwikkelingen zijn qua behandelingen en apparatuur, waardoor we steeds meer mogelijkheden krijgen om een mooi resultaat voor de huid te behalen. Veel van onze vaste klanten heb ik al een keer in de stoel gehad. Ook de nieuwe klanten zie ik graag eens in de stoel tegemoet.

Specialisaties: Acne, Shiatsu, Elektrisch ontharen, voedingsleer
Werkterrein: alle door Génique aangeboden gezichts- en lichaamsbehandelingen


Annelous

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Na mijn opleiding heb ik eerst bij een tweetal andere salons gewerkt. Ik werk al sinds 2001 bij Génique.

Inmiddels heb ik de opleiding voetreflexologie gevolgd en vind de afwisseling en de omgang met onze klanten de leuke kanten van ons vak.

Je wordt er blij van als je ziet dat iemand weer tevreden de deur uitgaat.

Annelous haar specialisaties zijn:

Microdermabrasie
IPL-ontharing
Lypossagemassage
sportmassage
lymfe-drainage
voetreflexologie
elektrisch ontharen.
Dermatologie voor SchoonheidsspecialistenWerkterrein: alle door Génique aangeboden behandelingen

Tamara

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste


Ik ben Tamara,

Toen ik op mijn 19e het vak proefde wist ik meteen "dat is iets voor mij"! 
Nu werk ik inmiddels al ruim 14 jaar in deze branche met veel liefde en plezier.
Na al best wat werkervaring en in verschillende salons te hebben gewerkt, weet ik nog steeds tot op de dag van vandaag, dat dit het vak is waarmee ik oud wil worden! 

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en samen te kijken wat we kunnen verbeteren of veranderen aan de huid! De resultaten zijn vaak prachtig.... daar word ik ook erg blij van!

Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste. Daarnaast heb ik een aantal specialisaties zoals permanente make-up en acne. Ook doe ik de IPL- en microdermabrasiebehandelingen.

De reden dat ik allround ben is dat geen dag hetzelfde is en dat maakt het erg leuk! Soms vragen mensen wel eens!? Wat vind je nou het allerleukste? 

- huidverbetering staat bij mij bovenaan maar al het andere is eigenlijk net zo leuk !!

Komt u ook gauw een kijkje nemen in ons instituut?
Tot snel....

Groetjes Tamara 

Jennifer

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Langs deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Jennifer en Ik ben een afgestudeerd Allround schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn specialisaties visagie en nagelstyling behaald.

In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven reeds ervaring opgedaan waaronder bij Huidinstituut Genique. Ik ben dan ook blij dat ik binnen dit team kan werken aan optimale huidverzorging en huidverbetering.


Mijn passie en plezier is om het beste uit de mens te halen en samen met u te werken naar een optimaal resultaat.

Graag ontvang ik u in de salon en zie uit naar onze kennismaking.
Tot snel en met vriendelijke groet,

Jennifer

Annika

Gediplomeerd Cidesco schoonheidsspecialiste


Ik ben Annika. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik ook nog de internationale opleiding CIDESCO gevolgd. Daarna ben ik als schoonheidsspecialiste gestart op een cruise-schip waar ik een aantal maanden ervaring heb opgedaan. Vervolgens heb ik een aantal jaar in een gerenommeerde salon gewerkt.

Na een uitstapje met werken in de detailhandel, merkte ik vrij snel dat mijn passie toch echt in de uiterlijke verzorging ligt en ben in gaan werken in een spa-saunacomplex. Maar ik wilde meer en daarom was de job bij Genique zo passend voor mij. Ik kan er met alle mogelijkheden die Génique biedt, u op allerlei manieren behandelen en zo samen met u uw gestelde doel zien te bereiken.

Zie ik u snel? Groeten Annika


Cerille

Assistent schoonheidsspecialiste


Hallo allemaal,

Ik ben Cerille en ik kom uit Leerdam. Ik volg de versnelde opleiding tot allround internationale schoonheidsspecialiste bij het Thomas instituut in Den Bosch.

Na mijn opleiding wil ik veel ervaring op gaan doen. Met deze stage maak ik daar een mooi begin mee. Waar mijn specialiteiten liggen kom ik in de loop van de tijd achter.

Ik heb er zin in om hier te werken en jullie te ontvangen bij Genique.
Met vriendelijke groet,


Cerille

Patty

Assistent schoonheidsspecialiste


Hallo allemaal,
Mijn naam is Patty, ik ben 21 jaar jong en ik kom uit Houten. Ik doe de opleiding allround schoonheidsspecialist op het mbo in Amersfoort. Ik ben een echte levensgenieter en de term 'beauty' speelt daar een grote rol in.

Vanaf dat ik jong ben hield ik al van beauty, bijna altijd mijn nagels gelakt, make-up op, lippenstift op en bezig met de nieuwste trends in de beauty branche. Ik hou er van tot op de dag van vandaag om mensen te helpen met schoonheidsadvies die ik hun kan bieden en introduceren.

Ik ben erg sociaal en hou van goed contact met cliënten, ik vind het belangrijk dat mensen ook zelf hun mening kunnen geven over wat zij mooi en belangrijk vinden bij hunzelf zodat je je ook goed kunt verplaatsen in de client. Ik hoop zoveel mogelijk te leren en nieuwe dingen te ontdekken bij Genique.

Ik kijk erg uit naar mijn toekomst in dit beroep.

Ik hoop u snel te verwelkomen bij Genique!

Met vriendelijke groet,
Patty

Emilie

Assistent schoonheidsspecialiste


Al van kinds af aan vind ik alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft leuk. Het is natuurlijk geweldig dat ik nu professioneel bezig kan zijn met iets waar ik blij van word. Behalve dat ik u graag mooi wil maken, vind ik het ook belangrijk dat u met een goed gevoel naar huis gaat.

Ik heet dus Emilie, ben 22 jaar en opgegroeid in Tilburg en Den Bosch. Inmiddels woon ik alweer een aantal jaar op kamers in Utrecht. Daar volg ik een versnelde internationale opleiding tot allround schoonheidsspecialiste met daarnaast nog extra cursussen. Natuurlijk ben ik allround, maar mijn specialiteit is alles wat met ontharing te maken heeft: wenkbrauwen en harsen. Ik ben daarin echt een pietje precies.

Ook heb ik een passie voor make-up en volg ik naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste nog een visagie-opleiding. Van nude tot theatraal, voor ieder gezicht en iedere gelegenheid weet ik een mooie look te creëren.
Ik hoop dat ik ook voor u iets kan betekenen en u binnenkort bij Genique te mogen ontvangen.
Met vriendelijke groet,
Emilie

Debby

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Ik verwelkom u graag in huidinstituut Genique!

--

René Korsman

Organisatie, marketing en administratie


Om Marielle en alle medewerksters zoveel mogelijk op hun vakgebied actief te laten zijn, neem ik alle administratieve, financiële alsmede de organisatorische zaken voor mijn rekening.

Zo verzorg ik alle reklame en p.r.-uitingen van onze instituut, daarnaast verzorg ik de declaraties die onze klanten kunnen indienen bij de verzekeringsmaatschappij. Tevens onderhoud ik de websites en breng de in het team besproken en bedachte marketingacties in praktijk.

Mochten er op bovenstaande vlakken voor u vragen rijzen, dan sta ik u graag te woord.

Veel plezier op onze website.AFSPRAAK MAKEN