Day-Spa Arrangementen

Geniet van onze heerlijke treatments.Op onze wellness verdieping verzorgen wij beauty arrangementen variërend van 1,5 uur tot een hele dag.
Wij hebben een aantal arrangementen voor u samengesteld, maar u kunt ook in overleg met ons een persoonlijk arrangement samenstellen.

U kunt alleen van een arrangement komen genieten, maar ook samen met vriend, vriendin, moeder, partner of bijvoorbeeld een vriend(inn)en groepje.

De sfeervol ingerichte ruimtes geven u het gevoel van absolute rust, een perfecte plek om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Onze arrangementen draaien om persoonlijke aandacht. De behandelingen worden derhalve op uw persoonlijke wensen en behoeften afgestemd zodat elk arrangement u een unieke ervaring geeft.

Uiteraard zorgen wij ook voor de innerlijke mens en bieden wij u afhankelijk van uw arrangement een hapje en een drankje tot en met een aangepaste lunch.

Laat u verrassen door onze expertise en laat u onderdompelen in een wereld van heerlijke geuren, ontspanning, luxe behandelingen met als resultaat een stralende huid en een herboren gevoel.
IMG_1812

AFSPRAAK MAKEN