Solliciteren bij Génique

Al meer dan 25 jaar staat Huidinstituut Génique in Houten en omgeving bekend om haar professionele kijk op huidverbetering en huidproblemen. Het team gemotiveerde en gediplomeerde huidspecialistes staat, ook door de persoonlijke aanpak, garant voor de beste resultaten van de behandelingen. Deze behandelingen worden gegeven in een splinternieuwe sfeervolle lokatie in Houten. Momenteel hebben wij een vacature voor een allround gespecialiseerde schoonheidsspecialiste (niveau 4).Allround schoonheidsspecialiste (niveau 4): Is het vak van schoonheidsspecialiste je passie en vind je het fijn om mensen te behandelen en te gaan voor huidverbetering en het oplossen van huidproblemen, dan is deze job misschien wat voor jou. Huidinstituut Génique uit Houten werkt met de topmerken Guinot, pHformula en Arabesque. Wij geven naast de ontspannende en verzorgende behandelingen vooral ook resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen.

Functie-eisen: Je hebt tenminste diploma MBO niveau 4. Je woont in de buurt van het instituut. Je bent sociaal en commercieel ingesteld. Je ziet er verzorgd en representatief uit. Hospitality is je tweede natuur. Je hebt affiniteit met het onderhouden van social media.

Deze leuke en afwisselende baan (ca. 16 - 32 uur) houdt in dat je zowel zelfstandig als binnen een team werkt en verantwoordelijkheid draagt. Uiteraard volg je eerst een intern en een extern trainingstraject om op niveau te komen, zodat je net als de rest van het team leert te werken met onze behandelingen/producten.

Werkzaamheden: Je taken zullen bestaan uit receptietaken, uitvoeren korte behandelingen, uitvoeren basis gezichtsbehandelingen, wellness behandelingen uitvoeren tijdens de beauty arrangementen.

Doorgroeimogelijkheden: Ben je ambitieus ingesteld dan kunnen we in de toekomst kijken naar extra scholing en/of training op specialistische vlakken of misschien op leidinggevend niveau.

Wat wij bieden: Een marktconform salaris, een werkplek bij een gedegen professioneel bedrijf, interne en externe opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en enthousiaste collega's die gaan voor het beste resultaat voor onze clienten.


Reageren: Kijk om te beginnen verder op onze website www.genique.net voor een indruk van ons instituut en onze behandelingen. Voldoe jij aan onze eisen, heb je geen 9-5 mentaliteit? stuur of mail dan snel je sollicitatiebrief met motivatie, cv met pasfoto én eventueel een filmpje waarin je uitlegt waarom jij de geschikte kandidaat bent via e-mail naar Huidinstituut Génique t.a.v. Marielle Korsman naar vacature @ genique.net. Of per post naar het kantooradres: Huidinstituut Génique, Sparrenhout 11, 3991 PT Houten

Sluitingsdatum: Je kunt op deze advertentie reageren tot 15 juni 2018
Powered byEMF HTML Contact Form
AFSPRAAK MAKEN