Manicure en pedicure

Pedicure
Voor je voeten hebben wij op maat gemaakte behandelingen om ook je trouwe onderdanen de aandacht te geven die ze verdienen. Zij dragen je immers de hele dag!
 
Een pedicure behandeling kan bestaan uit:
Nagels knippen, nagel omgeving verzorgen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, kalknagels verdunnen en verzorgen, voet scrub, voet pakking, voet massage. De behandeling wordt altijd op jouw wensen en zorgbehoeften samengesteld.
 
Lakken:
Het lakken van de nagels is los bij te boeken bij een pedicure behandeling. Wij lakken met een gewone nagellak die lang blijft zitten. Het zetten en verwijderen van gellak doen wij niet.

Eenvoudige pedicure behandeling:
Deze voetbehandeling is gericht op het onderhoud van de voeten. Heb je weinig problemen met je voeten en kom je regelmatig, eens in de 4 tot 8 weken, dan lukt het meestal om binnen deze tijd de voeten weer in goede conditie te krijgen.
Tijdsduur ca. 30 min.

Uitgebreide Voetbehandeling:
Kom je voor het eerst of heb je een bepaald probleem met je voeten dan adviseren wij deze wat uitgebreidere voet behandeling. We hebben dan extra tijd om goede zorg te kunnen verlenen. Bij voet problemen adviseren wij elke 4 tot 6 weken te komen.
Tijdsduur ca. 45 min.

Voetproblemen:
Soms zijn voet problemen dusdanig ernstig dat wij in het begin adviseren nog vaker te komen, meer extra tijd in te boeken. Ook kan het zijn dat we je doorsturen omdat wij vanwege complexiteit het probleem niet voor je kunnen oplossen.
 
 
 
Manicure 
De handen worden nogal eens vergeten. Dat terwijl ze zo belangrijk voor ons zijn. En onze voeten dragen ons de hele dag en brengen ons waar we willen. Onze handen zijn als ons visitekaartje niet minder waard om al onze opdrachten uit te voeren. Ze hebben veel te lijden van weersinvloeden en het wassen van onze handen is ook al niet erg bevorderlijk voor hun conditie. Reden om onze trouwe onderdanen regelmatig met respect te behandelen.
 

Manicure

Deze behandeling is er op gericht de nagels een goede verzorging te geven. De nagels worden in model gevijld, vervolgens worden de nagelriemen behandeld met speciale nagelolie waarna ze in een handbadje gaan. Dan worden de nagelriemen in model gebracht. Loszittende velletjes worden verwijderd. Ter verzorging van de huid wordt er nog een speciale handcrème aangebracht. Tijdsduur 30 - 45 min.Eventueel kan deze manicure uitgebreid worden met het lakken van nagels. Ook is het mogelijk er een  heerlijke handmassage bij te boeken. 

Handbehandeling
De handbehandeling wordt vaak tijdens bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling gegeven. Hij bestaat uit een peeling en een pakking voor de handen en vingers. Daaroverheen gaat een folie en een handschoen, waardoor de doorbloeding goed kan toe nemen en de werkzame stoffen uit de pakking goed in de huid worden opgenomen. Uw handen voelen weer als nieuw aan.
AFSPRAAK MAKEN