Manicure en pedicure

Pedicure
Ook voor uw trouwe onderdanen hebben wij twee speciale verwenbehandelingen samengesteld, om ook uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.
 

Voetbehandeling A
Deze voetbehandeling is er op gericht de voeten eens exta onder 'handen' te nemen. De behandeling bestaat uit een voetenbad, het knippen van de nagels, een voetscrub, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens verwijderen wij het eelt. Dit wordt gevolgd door een voetpakking die voedingsstoffen aan de huid toevoegd en de huid weer soepel maakt. Als laatste worden de voeten heerlijk gemasseerd. Tijdsduur ca. 50 - 60 min.U kunt ook nog kiezen voor het lakken van de teennagels  

Voetbehandeling B
Deze voetbehandeling is er op gericht uw voeten heerlijk te verwennen en te laten ontspannen. Deze behandeling bestaat uit: voetcrub, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. Een voetpakking is de volgende stap om weer voedingsstoffen aan de huid toe te voegen en de huid weer soepel te maken. Als laatste worden de voeten heerlijk gemasseerd, zodat u weer het gevoel krijgt de hele wereld over te kunnen! Tijdsduur ca. 30-40 min.
 
 
 
Manicure 
De handen worden nogal eens vergeten. Dat terwijl ze zo belangrijk voor ons zijn. En onze voeten dragen ons de hele dag en brengen ons waar we willen. Onze handen zijn als ons visitekaartje niet minder waard om al onze opdrachten uit te voeren. Ze hebben veel te lijden van weersinvloeden en het wassen van onze handen is ook al niet erg bevorderlijk voor hun conditie. Reden om onze trouwe onderdanen regelmatig met respect te behandelen.
 

Manicure

Deze behandeling is er op gericht de nagels een goede verzorging te geven. De nagels worden in model gevijld, vervolgens worden de nagelriemen behandeld met speciale nagelolie waarna ze in een handbadje gaan. Dan worden de nagelriemen in model gebracht. Loszittende velletjes worden verwijderd. Ter verzorging van de huid wordt er nog een speciale handcrème aangebracht. Tijdsduur 30 - 45 min.Eventueel kan deze manicure uitgebreid worden met het lakken van nagels. Ook is het mogelijk er een  heerlijke handmassage bij te boeken. 

Handbehandeling
De handbehandeling wordt vaak tijdens bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling gegeven. Hij bestaat uit een peeling en een pakking voor de handen en vingers. Daaroverheen gaat een folie en een handschoen, waardoor de doorbloeding goed kan toe nemen en de werkzame stoffen uit de pakking goed in de huid worden opgenomen. Uw handen voelen weer als nieuw aan.
AFSPRAAK MAKEN