Cryolipolyse


Definitief plaatselijk vet verwijderen zonder operatie!Cryolipolyse - ververwijdering op natuurlijke wijze
Heeft u last van een vetrandje wat maar niet weg wil? Ook niet met sporten en/of afslanken? Vindt u uw bovenbenen te dik of heeft u last van “kipfiletjes” onder de armen?  Cryolipolyse (ook wel bekend als CoolSculpting) is een perfecte manier om uw body in shape te krijgen zonder operatie. Reken definitief af met ongewenste vetophopingen met de Ice Shaping Angel Pro.


Laat vet in de kou staan
Cryolipolyse is een methode waarbij vetcellen met kou worden aangepakt. Het is een veilige en betrouwbare methode waar geen mes aan te pas komt. Een behandeling met kou wordt voor meerdere therapieën gebruikt; denk hierbij o.a. aan het behandelen van overbelaste spieren en gewrichten. Door gecontroleerde kou worden vetcellen gekoeld tot ze kristaliseren en vervolgens voert het lichaam de vetcellen geleidelijk af via de natuurlijke weg.


Gerichte aanpak vetgebieden
Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan ander lichaamsweefsel en beginnen al te kristalliseren bij 4°C. Met de Ice Angel Shaping Pro kan dit heel gericht. Het is toepasbaar op (bijna) elk deel van het lichaam: buik, flanken, love handles, onderkin, binnenkant van de dijbenen en rond de borsten (bij mannen).
De Cryolipolyse procedure met onze Ice  Shaping Angel Pro zorgt voor een nauwkeurig gecontroleerde koeling om de vetcellen onder de huid voorzichtig maar doeltreffend aan te pakken. De behandelde vetcellen kristalliseren en sterven af.
Gedurende de weken na de behandeling verwerkt uw lichaam op natuurlijke wijze de afvoer van de vetcellen en is een mooiere vorm van uw lichaam het resultaat.


Hoe werkt het
Hoe werkt de Cryolipolyse precies? Middels de illustraties hieronder maken we dat duidelijk. Tijdens de behandeling worden de vetcellen naar een dermate lage  temperatuur gebracht waardoor ze kristalliseren, ook wel apoptose genoemd. In de weken volgend op de behandeling zullen de vetcellen uiteenvallen en op natuurlijke wijze via uitscheiding, ons lichaam verlaten.


1) Sommige hardnekkige vet uitstulpingen verdwijnen moeilijk met een dieet of oefeningen.
2) De vetcellen worden in een vacuüm extreem gekoeld.
3) Door de koeling zullen de vetcellen kristalliseren.
4) De vetcellen worden door het lichaam afgevoerd.
5) Na ca. zes weken zal het resultaat zichtbaar zijn. Doorwerking is echter langere tijd mogelijk. Een significante afname van ca. 25% vet in het behandelde gebied is geen uitzondering.
6) Met een mooier contour en verfraaiing van het behandelde gebied als resultaat.
Voordelen van de behandeling met de Ice Shaping Angel Pro

EFFECTIEVE AANPAK: gericht, juist daar waar u dat wenst.
ZONDER SNIJDEN: geen operatie, dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode.
BEWEZEN TECHNIEK: CE gecertificeerd. Kou wordt al decennia lang als therapie gebruikt voor diverse doeleinden.
BESPAART TIJD: dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd.
AFSPRAAK MAKEN