Workshops en cursussen

Covid-19


Helaas kunnen wij momenteel geen workshops of events organiseren. U kunt wel informeren naar een prive-workshop

Make-up cursus


Op de make-up cursus leert u een goede, passende gezichtsmake-up bij uzelf aan te brengen. Op de cursus worden u de diverse technieken aangeleerd. De avond start om 19.00 en duurt tot ca. 22.00 uur. Eerst gaan we in op basis huidverzorging, immers op een goed gereinigde en gezonde huid blijft make-up beter zitten. Gebruik van poeders, foundation, rouge en bransing poeders komen daarna uitgebreid ter sprake. Daarna leert u hoe u met behulp van de laatste technieken en trendkleuren uw ogen en lippen kunt opmaken. Ook de juiste kleur kiezen (immers sommige kleuren doen lichaamsdelen groter of juist kleiner lijken) en het gebruik van een lippotlood komen ter sprake. Tijdens de avond kunt u naar hartelust experimenteren, met juist die kleuren die u anders niet zou kiezen voor een spectaculair resultaat.

Informeer naar de data van de cursus. Duur 1 avond.

Voetverzorging


Hoe u het beste uw voeten kunt verzorgen is het thema van deze workshop. Aan bod komt o.a. het knippen van de teennagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eelt. Maar ook voetproblemen zoals schimmelnagels, zwemmerseczeem, ruwe voeten, pijnlijke plekken en een droge huid komt ter sprake. Met de juiste produkten zijn dit soort problemen vaak snel op te lossen. Speciaal voor de zomer leren we u ook hoe u de nagels kunt lakken met eventueel een grappig accentje. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

Informeer naar de data van de cursus. Duur 1 avond.

Handverzorging


Tijdens deze workshop leert u de perfecte manicure toe te passen. Er komt ter sprake hoe u het beste kunt vijlen, zonder dat nagels splijten, hoe u de storende velletjes langs de nagelriemen kunt verwijderen en hoe we de handen weer soepel en glad laten aanvoelen. Tussen 19.00 en ca. 22.00 zullen we stap voor stap alles de revue laten passeren. U zult nog veel plezier hebben van deze workshop.

Informeer naar de data van de cursus. Duur 1 avond.

Tip:


Ook leuk als een verjaardagskado, uitje met vriendinnen,sport-club, jubileum, vrijgezellenfeest etc. etc.

Wij hebben ruimte voor max. 25 personen.

AFSPRAAK MAKEN