Massages

Massages


Elke massage heeft zijn eigen doel. De omschrijving van onze massages kan u helpen te kiezen welke massage het best bij u en uw wensen past. Uiteraard kunt u dit ook tijdens uw afspraak met uw behandelend specialiste bespreken.

Rug-, nek-, en schoudermassage
Bij deze massage worden de rug-, nek-, en schouders stevig aangepakt. Deze massage biedt uitkomst als u snel last heeft van vastzittende schouders. Eventuele knopen worden door ons losgemasseerd. Soms adviseren wij om regelmatig een massage te ondergaan om preventief de problemen voor te zijn. Deze massage is ook een heerlijke aanvulling op bijvoorbeeld uw gezichtsbehandeling. Eerst eens even lekker ontspannen voor u de rest van de behandeling ondergaat. Tijdsduur 25 tot 30 min.

Sportmassage
Deze massage is bedoeld voor mensen die veel sport beoefenen. Door de doorbloeding te activeren worden spieren opgewarmd en zijn daardoor beter in staat (snel) in actie te komen. Het verbetert dus uw sportprestaties. Ook na geleverde sportprestaties heeft deze massage grote voordelen. Zo worden afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd en zult u minder last hebben van spierpijn. Tijdsduur 55 tot 60 min.

Gezichtsmassage
Een goede gezichtsmassage zorgt voor een verbeterde doorbloeding, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen. Daarnaast geeft het een enorme geestelijke ontspanning en kan dus heel goed worden ingezet in tijden van stress. Ook hoofdpijnklachten willen nog wel eens verminderen na een gezichtsmassage. Tijdsduur 15 tot 30 min.

Lichaamsmassage
Deze massage is geschikt voor iedereen die houdt van lichamelijke ontspanning. De massage kan een rustgevende en ontspannende of juist activerende werking hebben. U kunt zelf uw wensen kenbaar maken. Ook kunnen wij deze massage uitbreiden met aroma-oliën, waardoor de intensiviteit verhoogt wordt en de massage een extra persoonlijk tintje krijgt, omdat de oliën speciaal voor u worden samengesteld. Tijdsduur 55 tot 60 min.

Lichaamsmassage met Aromatherapie
De lichaamsmassage als hierboven uitgebreid met het gebruik van weldadige aroma-oliën. Tijdsduur 55 tot 60 min.


Hotstone massage
De Hotstone massage is een ontspannende massage waarbij we zowel met de warme stenen als met de handen masseren in combinatie met een warme olie. Door hierin af te wisselen kunnen wij u een massage op maat aanbieden (i.p.v de standaard Hot-stone massages die u bijvoorbeeld vaak bij de grote sauna en wellness complexen krijgt).

De stenen zorgen voor een diepe warmtewerking waardoor de doorbloeding in de spieren toeneemt. Hierdoor worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd en raken de spieren meer ontspannen wat weer resulteert in een algeheel gevoel van welbehagen. Met de manuele massagegrepen kunnen wij eventuele spierknopen losmaken of doorgaan met ontspannende grepen, net zoals u zelf prettig vindt. U kunt kiezen uit een massage van 25 of 55 minuten

Lypossage en On-site massage
Lypossage voor het gezichtLypossage is een vorm van bindweefselmassage ter verbetering van de huidconditie. De intensieve grepen van deze massage hebben een directe invloed op het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en het stofwisselingsproces.Bent u op zoek naar een huidverbeterende behandeling en bent u nog niet toe aan grote ingrepen en inspuitingen, dan kan Lypossage voor u een uitkomst zijn. Na een behandeling is al resultaat te zien, maar grote veranderingen verkrijgt u uiteraard in kuurverband. Tijdsduur 20 tot 30 min. In kuurverband vanaf 6 behandelingen.

On-site massage
Deze massage is zeer geschikt om even tussendoor te ondergaan. U hoeft zich voor deze massage niet uit te kleden. De massage bestaat uit het geven van drukpunten, die door de kleding heengaan. Hierbij worden hoofd, nek, schouders, armen en rug gemasseerd. De On site massage zorgt voor een evenwichtig lichaam. Tijdens de massage ervaart u een diepe ontspanning. Na de massage zult u merken dat u zich een stuk fitter voelt en uw concentratie verhoogd is. Deze massage passen wij daarom vooral toe tijdens werkuren. Ook ter voorkoming van RSI-klachten wordt deze massage veel gegeven. Tijdsduur 20 - 30 min.

AFSPRAAK MAKEN