Missie en Visie Génique

MISSIE
Uw natuurlijke schoonheid onderhouden en verbeteren? Dat is onze missie! Dit verzorgen wij al sinds 1992 door professionele behandelingen voor gezicht en lichaam aan te bieden. Samen met u werken we aan een optimaal resultaat voor de wens(en) die u heeft. Onze huidspecialisten hebben allemaal een schat aan kennis en ervaring op zak. Zij willen eerst van u weten wat uw wensen en doelen zijn. Dit kunt u kenbaar maken door een gratis intake gesprek in te plannen.  Daarna kunnen de huidspecialisten de huidanalyse vertalen in een persoonlijk en uniek advies ten aanzien van behandeling, leefstijl, voeding en thuisgebruik van producten, en worden uw doelen duidelijk en in kaart gebracht.

Onze kernwaarden zijn: kennis is macht. Er is bijzonder veel kennis in huis om voor al uw huidproblemen de juist oplossing te bieden. En daarnaast hebben alle huidspecialisten de passie om uw doelen te bereiken en zij stellen kwaliteit en een persoonlijke touch altijd voorop.  Daarnaast zijn wij uiteraard aangesloten bij de ANBOS, waardoor bepaalde behandelingen soms vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Kortom, Genique een prachtig huidinstituut voor zowel vrouwen als mannen. VISIE 
Wij zijn blij met u als klant, daarom zetten wij ons beste beentje voor u voor. Onze huidspecialisten blijven zich ontwikkelen om het resultaat en de kwaliteit te waarborgen! De unieke combinatie van een instituut wat zowel huidverbetering als wellness (day-spa) op een aparte verdieping biedt, geeft u de combinatie van de gewenste huidverbetering en/of totale ontspanning. Op de wellness verdieping in ons instituut kunt u ook uw eigen beauty-events of feestjes (laten) organiseren.

Door een totaal concept voor mannen en vrouwen met de juiste producten, behandelingen en apparatuur kunnen wij uw huid aanzienlijk verbeteren en verjongen. Wij doen geen concessies aan de geboden kwaliteit. Wees welkom, kom tot rust en laat uw onderdompelen in luxe, weldaad en vakmanschap! Het instituut werkt op afspraak, zodat wij alle tijd aan u kunnen besteden zodat, u tevreden ons instituut verlaat en u weer kunt schitteren tot uw volgende bezoek. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen?


AFSPRAAK MAKEN