Wat zegt u over Génique?

image_result

Gerdien: 'Génique raad ik iedereen aan!'

Hallo, mijn naam is Gerdien Brouwer,

Ik kom al een aantal jaren bij Genique vanwege mijn huid-problemen. Ik heb met periodes erg veel last van eczeem en eigenlijk altijd wel last van rosacea. Eerst hebben ze mijn eczeem aangepakt, zowel met kalmerende behandelingen, producten van Guinot die ik thuis moet gebruiken en ik ben de nutricosmetics van Laviesage gaan gebruiken zodat ook van binnenuit mijn huid sterker zou worden. Ik heb daar veel baat bij gehad en ik ben blij dat ik nu kan stellen dat mijn eczeem klachten verdwenen zijn.

Jullie specialiste heeft gekeken naar mijn rosacea. Ze adviseerde een IPL kuur voor de bloedvaatjes in combinatie met Manuele Lymfe Drainage, en dat werkte dus. Na 5 keer zag mijn huid er veel rustiger en minder vurig uit en had ik nauwelijks meer ontstekingen.

Vervolgens zijn er nog wat ontsierende bloedvaatjes dichtgebrand. Daar had ik wel even wat korstjes van maar daarna was het echt super mooi.
Nu ben ik bijna klaar met een kuur met de CollagenBooster. Dat is een lamp die heerlijke warmte afgeeft en door de infrarood straling diep in de huid dringt, waar het mijn collageen aanmaak stimuleert. Na een paar keer zag ik dat mijn huid er veel gladder en strakker uitzag. Mabitha vertelde nog dat het ook zorgt dat de bloedvatwandjes verstevigd worden zodat de roodheid in mijn gezicht nog verder is afgenomen.

Ik ben echt heel blij dat ik bij deze dames terecht ben gekomen. Niet alleen omdat het zulke leuke meiden zijn met verstand van zaken, maar vooral om wat zij voor mij betekend hebben. Ik voel me letterlijk weer een stuk prettiger in mijn vel zitten! En als ik ik de spiegel kijk, dan kan ik ook alleen maar blij zijn. Ik heb weer een stralende, jongere huid zonder vlekken en ontstekingen!

Genique raad ik dus iedereen aan!!

3

Héloise

Héloise van den Berg - Houten

Hallo, ik ben Héloïse van den Berg en woon in Houten. Sinds een jaar of 13 jaar kom ik regelmatig, meestal 1x in de 6 weken, bij Génique. Ik probeer deze regelmaat erin te houden omdat de jaren (helaas) beginnen te tellen en het daarom belangrijk is om goed te zorgen voor mijn huid. Dat was het 20 jaar geleden natuurlijk ook, maar als je ouder wordt en de slaaprimpels 's ochtends iets minder snel verdwijnen, word je je daar nog eens extra bewust van.

Hoe ik bij Génique terecht ben gekomen?
Ik heb destijds voor Génique gekozen omdat ze het merk Guinot gebruiken en ik daar goede dingen over gelezen had. Daarnaast had ik van vriendinnen enthousiaste verhalen gehoord over Génique. En dat klopte en klopt helemaal! Ik heb van verschillende schoonheidsspecialistes van Génique behandelingen gehad en natuurlijk heeft iedereen zo zijn eigen aanpak, maar de behandelingen zijn altijd van hoge kwaliteit. Daardoor stap ik blij en opgefrist de deur uit en heb het gevoel dat ik er weer tegenaan kan. Natuurlijk is het best een investering elke keer, maar als ik het dan omreken naar hoe lang ze met me bezig zijn en hoe goed ik me daarna voel, vind ik het niet duur en heb het er graag voor over.

Mijn favoriete behandeling?
De behandeling met fruitzuren. Je moet wel even doorzetten want het kan behoorlijk kriebelen aan je gezicht, maar je huid knapt er enorm van op en de dagen erna straal je echt!

IPL Ontharen
Op dit moment ben ik ook nog bezig met IPL ontharen. Daarbij moet ik soms, tijdens een flits, best op mijn tanden bijten. Maar het is het absoluut waard, want ik hoef mijn oksels nauwelijks meer te ontharen, dus irritaties en jeuk zijn voorgoed verleden tijd!

image_original

Wendy

Mijn naam is Wendy en ik had al ruim 20 jaar last last van gerstekorreltjes, vooral onder mijn ogen. Soms trokken ze weer wat weg, maar de huid bleef er onrustig door uitzien. Mijn dochter bleek er ook last van te hebben, en een puber vindt dit helemaal niets. Zelfs mijn jongste zoon, nu 14 heeft er soms in hele lichte mate last van. Jaren geleden ben ik wel eens bij schoonheidsspecialistes geweest die ze dan één voor één aansneden met een mesje en met de vingers uitdrukte. Dit was een pijnlijk gedoe. Het knapte wel iets op, maar ze kwamen ook weer terug. De dermatoloog kan er ook geen verklaring voor geven en zegt dat het ook erfelijk bepaald is.

Ruim twee jaar geleden ben ik bij Genique terecht gekomen. Marielle bekeek de huid en wist meteen wat te doen. Niet een voor een aansnijden, maar met een elektronisch apparaat met een superdun naaldje een voor een de gerste-korreltjes aanprikken en via een stroompje, waar je niets van voelt, drogen ze in en komen ze vanzelf uit de huid na een paar dagen. Door voor de behandeling zalf op de huid te smeren (via de arts, welke ook gebruikt wordt om de pijn te verzachten bij injecties bij kinderen) voel je er helemaal niets van. Eindelijk is mijn dochter er helemaal af. Misschien 1 keer per jaar laat ze het even nakijken. Ik kom er ook nog een paar keer per jaar, maar mijn huid is zo verbeterd dat het anderen ook opvalt. Bedankt en het leuke is dat het ook nog gezellig is.

Groetjes, Wendy Brouwers

2

Marjan

Hallo, ik ben Marjan en woon in Houten. Sinds 1993 kom ik meestal 1x in de 6 weken, bij Génique.

Bruids make-up
Ik kwam bij Mariëlle voor het eerst voor mijn bruids make up, dat beviel zo goed dat ik ben blijven komen. Toentertijd stond Génique al goed aangeschreven in Houten.

Heerlijk relaxen
Ik heb veel verschillende behandelingen gehad. Elke keer opnieuw bekijkt Mariëlle mijn huid en stemt daar in overleg de behandeling op af. Ik vind het iedere keer weer heerlijk om naar Génique te gaan, even helemaal relaxen.

Ontspannen sfeer
Er hangt bij Génique een ontspannen maar professionele sfeer, en wordt altijd geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Na een behandeling voel ik me weer lekker fris en opgepept.

Ook mijn man
Op dit moment is de fruitzuren behandeling mijn favoriet en de microdermabrasie de meest intensieve behandeling. Ondertussen is ook mijn man een regelmatige bezoeker van Génique, hij komt voor de rug massage.

s

Rob

Hallo, ik ben Rob van der Wijk, 78 jaar. Omdat ik prijs stel op een goede, verzorgde uitstraling kom ik al sinds 1993 bij Génique.

Man
Als man denk je niet zo snel aan gezichts-behandelingen enz. maar als je veel sport, zoals wintersport, zomervakanties met veel zon, etc. dan merk je toch dat de huid zwaar belast wordt. Ook bij het ouder worden merk je allerlei zaken die aandacht behoeven zoals haargroei in de oren en neus en verstopte porien.

De juiste behandelingen
Bij Génique hebben ze de juiste producten en technieken, die hier een antwoord op hebben. Ik heb, behalve Marielle, al een aantal dames gekend die mij zo om de 6 tot 8 weken hebben behandeld. Allemaal hebben ze de juiste eigenschappen voor het geven van kwaliteits(gezichten)behandelingen. En kwaliteit vind ik belangrijk.

Ontspannende massage
De massage die aan het eind van de behandeling wordt gegeven is heel ontspannend, zeker met de rustgevende muziek die te horen is. Uiteindelijk merk ik de inwerking van alle behandelingen die er voor zorgen, dat ik goed in mijn vel zit.

AFSPRAAK MAKEN