Nieuw Merk bij Genique

Wij krijgen regelmatig vraag naar bepaald soort behandelingen en producten met bepaalde ingrediënten. Niet alleen onze kennis groeit maar ook die van onze klanten, er is immers zoveel informatie via zoveel kanalen beschikbaar tegenwoordig. Daarom kunnen wij jou nu verrassen met een actueel aanbod en uiteraard het beste resultaat.

Met het inslaan van deze nieuwe weg, introduceren wij met trots ons nieuwe merk, GenCos.  Wij zijn super enthousiast over dit mooie, jonge, nieuwe huidverbeterende merk dat bovendien geproduceerd wordt in Nederland.  GenCos staat voor “Better-Aging” en is helemaal van nu. Dit vind je bijvoorbeeld terug in de airless verpakkingen, welke versheid en stabiliteit van werkstoffen garanderen en zonder omdoosje om zo het milieu te sparen. De formules bestaan uit krachtige botanische ingrediënten en cosmeceuticals, actieve werkstoffen zoals peptiden en vitamine A. Het doel is de huid zelf weer aan het werk te zetten, te activeren, te reinigen en haar te verjongen. Minimale belasting met maximaal resultaat.

Uiteraard zullen wij hier ook volop mee gaan behandelen. Dit kan zowel manueel of in combinatie met alle mooie apparatuur, waar wij al mee werken, voor als je echt het optimale en hoogst haalbare resultaat wilt. Ter introductie hebben wij een fijne behandeling samengesteld, dus laat je verrassen en kom ervaren wat GenCos voor jou kan betekenen!

AFSPRAAK MAKEN