Werken bij Génique ?

Gezocht all-round schoonheidsspecialist(e) / Huidtherapeut

 

Introductie:

Huidinstituut Génique, inmiddels met vestigingen in Houten en Hoevelaken is sinds 1992 gespecialiseerd in huidverbetering en huidproblemen. Wegens uitbreiding zoeken wij, een enthousiaste schoonheidsspecialiste met minimaal niveau 4 die woont binnen een straal van 15 km rondom Houten.

Omschrijving:
Is het vak van schoonheidsspecialiste je passie en vind je het fijn om mensen te behandelen en te gaan voor huidverbetering en het oplossen van huidproblemen, dan is deze job misschien wat voor jou. Huidinstituut Génique uit Houten werkt met de topmerken Guinot, pHformula en Nimue en geeft naast de ontspannende en verzorgende behandelingen vooral ook resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen.

Functie-eisen:
Je hebt tenminste diploma niveau 4, minimaal 1 jaar ervaring en meerdere specialisaties (zoals elektrisch ontharen, acne).

Je woont dus in de buurt van het instituut en bent sociaal en commercieel ingesteld. Deze leuke en afwisselende baan houdt in dat je zowel zelfstandig als binnen een team werkt en verantwoordelijkheid draagt. Uiteraard volg je eerst een intern maar ook een extern trainingstraject om op het niveau te komen zoals wij werken met onze behandelingen/producten.

Ervaring met de volgende behandelingen zijn een absolute pre: Guinot, pH, Nimue, elektrisch ontharen, IPL/laser, Permanent Make-up. Ben je huidtherapeut met als achtergrond schoonheidsspecialiste? dan nodigen wij je ook uit om te reageren.

Reageren:
Kijk om te beginnen op www.genique.net voor een indruk van onze instituten en behandelingen. Voldoe jij aan onze eisen, heb je geen 9-5 mentaliteit en ben je in het bezit van een rijbewijs? Schrijf of mail dan snel je sollicitatie met cv en pasfoto t.a.v. Marielle Korsman naar vacature @ genique.net.

Zet in je brief/mail duidelijk wat je achtergrond en ervaring is en wat je ambities zijn. Wij nemen snel, als je de juiste kwalificaties hebt, contact met je op.

Huidinstituut Génique
t.a.v. Marielle Korsman
Sparrenhout 11
3991 PT Houten

Je kunt hier ook on-line solliciteren

AFSPRAAK MAKEN