PMU

Op elk moment van de dag er goed uitzien wie wil dat niet! Met permanent make-up kan dit op elk tijdstip van de dag. Of u nu sport uit bed komt, maakt niet uit altijd een verzorgd uiterlijk. Eyeliners, lipliner en wenkbrauwen gezet horen tot de mogelijkheden . Het is makkelijk, loopt niet uit, en u hoeft niet meer te tekenen en het blijft jaren zitten. Bij permanent make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.

 
Wenkbrauwen
In het gezicht zijn wenkbrauwen heel belangrijk. Het is heel belangrijk dat de vorm en kleur is aangepast aan uw persoonlijkheid. Zijn de wenkbrauwen dun, zitten er littekens of zijn ze onregelmatig, dit kunnen wij corrigeren tot een natuurlijke vorm en kleur wenkbrauw. Hebt u bijna geen wenkbrauwen meer, met permanent make-up maakt het uw gezicht weer compleet.
 
Eyeliners
Eyeliners laten uw ogen spreken. Dit kan een lijntje boven of onder zijn, maar kan ook beide zijn. Het lijntje kan ook tussen uw wimpers gezet worden, dit geeft een volle oogopslag en is het meest natuurlijke. Met kleur en techniek kunnen de ogen verfraaid worden en krijgen een mooie uitstraling.
 
Dubbele eyeliner
Dit geeft uw ogen een extra uitstraling. Het kan een lichte kleur blauw, fris zeegroen of wit zijn om de ogen nog sprekender te maken, of diepliggende ogen meer naar voren te laten komen.
 
Lipliner
Met een lipliner zijn diverse mogelijkheden. Bij de lipcontouren kan met permanent make-up een natuurlijke aanvulling, of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.
 
Duur behandeling
Gemiddeld duurt de behandeling 11/2 tot 2 uur (inclusief bespreking en intake, voortekenen en pigmenteren). U krijgt na de behandeling een schriftelijke nazorginstructie mee.
 
Genezing
Na 3 tot 10 dagen ziet de gepigmenteerde huid er genezen uit. De huid heeft een aantal weken nodig om onderhuids te genezen en de eerste 2 weken zal de kleur steeds mooier worden.
 
Nabehandeling
Na ongeveer 4 weken volgt de nabehandeling. Tijdens deze behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Voor de meeste behandelingen volstaat 1 nabehandeling. U kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.
 
Permanent make-up vrijwel pijnloos? 
Door de nieuwe behandeltechnieken en de nieuwste verdovingmethoden met cremes en vloeistoffen is permanent make-up vrijwel pijnloos.
 
Veiligheid
Permanent make-up is volkomen veilig en hygienisch. Doordat wij gebruik maken van de allernieuwste pigmenten en apparatuur bent u verzekerd van kwaliteit en het allerbeste resultaat.
 
Hoe lang blijft permanent make-up zitten?
Afhankelijk van de huid, kleur, plaats en leeftijd ongeveer twee tot vier jaar. Op het moment dat het gaat vervagen dan kan u het beste komen om het te laten bijwerken.
 
Prijzen
Permanent make-up behandelingen volgens de nieuwste technieken zijn inclusief voorgesprek, pigmentatie behandeling en 1 nabehandeling binnen 6 weken. De prijzen kunt u bekijken in de prijslijst.
AFSPRAAK MAKEN