Peeling en Pakkingen

Peeling
Door middel van stimulerende massage wordt met behulp van een body scrub de huid ontdaan van haar dode- en loszittende huidcellen. De doorbloeding van de huid wordt hierbij gestimuleerd, wat tot een betere zuurstofopname in de huidcellen leidt. Hierdoor verbeteren alle huidfuncties. Door de scrub wordt een nieuwe huid zicht- en voelbaar. Deze huid voelt weer superzacht aan en zal de bodycrème of bodylotion makkelijker opnemen. Afhankelijk van een eventuele vervolg behandeling zoals een massage en/of een pakking wordt de soort peeling uitgezocht. Tijdsduur 30 min.

Pakkingen
Lichaamspakkingen worden gegeven ter ontspanning of om een bepaald probleem aan te pakken. Hierbij moet u denken aan gewrichtsklachten, spierpijn en huidproblemen. Elke pakking heeft een eigen werking. Samen met u bepalen wij welke pakking het meest voor u geschikt is. Tijdsduur variërend van 30 tot 45 min.

Crèmepakking
Bij deze pakking wordt er een crèmelaagje op de huid aangebracht. Vervolgens wordt u in een folie gewikkeld, waardoor een warmte ontwikkeling plaatsvindt. Dit zorgt er weer voor dat de doorbloeding toeneemt en de werkzame stoffen uit de pakking goed door de huid kunnen worden opgenomen. U zult dit merken door een soepel aanvoelende huid. Bovendien onspant u er heerlijk van. Tijdsduur 30 min. 
 
Algenpakking
De algenpakking wordt met name gegeven ter ondersteuning van een afslankdieet. Bij deze pakking treedt een ontslakkende werking op. Dat wil zeggen dat de afvalstoffen sneller uit het lichaam worden verwijderd. Deels gebeurd dit via de huid. Tegelijkertijd worden door de pakking vitaminen en mineralen aan de huid afgegeven. Algen hebben bovendien ook nog eens een verstevigende werking op de huid. Tijdsduur 45 min. 
 
Karwendelpakking
Karwendel wordt gewonnen uit het Oostenrijkse karwendelgebergte. Het heeft een peelende werking op de huid. Tevens heeft karwendel een helende werking op spieren en gewrichten. Dat maakt deze pakking extra geschikt voor mensen met huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten. Door de warmte versoepeld het lichaam en voelt u zich een stuk fitter. Tijdsduur 45 min.  
 
Leempakking
De Leempakking is speciaal bedoeld voor ontspanning van lichaam en geest. Groene leem heeft een heilzame werking. Samen met de aroma-oliën, die we samen met u uitzoeken, ontstaat er een hele persoonlijke pakking, die daardoor zeer effectief wordt en datgene aanpakt, wat u belangrijk vindt. Tijdsduur 45 min. 
AFSPRAAK MAKEN