Bloedvatafwijkingen

Er bestaan veel verschillende soorten bloedafwijkingen met verschillende oorzaken en zowel aangeboren kunnen zijn als op latere leeftijd kunnen ontstaan. Enkele voorbeelden zijn: 
Couperose
Tele’s en „spinnetjes”
Rosacea
Chronische rode neus
Cherry angioma (rode stipjes en/of bloedblaasjes)
Wijnvlekken

Ontstaan
Een van de oorzaken van het ontstaan van bloedvatafwijkingen is zwakte van de ader-wandjes. Hierdoor worden de bloedvaten constant verwijd en dit zien wij als rode en/of blauwe vaatjes in de huid.Ook door trauma kunnen bloedvaatjes beschadigen en daardoor constant verwijden.
Bij de aangeboren afwijkingen zien we soms een toename van bloedvaatjes.

Behandeling
Wij kunnen succesvol bepaalde afwijkingen behandelen. Dit doen wij met behulp van de volgende methodes:

  • Elektro coagulatie
  • IPL
  • Camouflage
  • pHformula resurfacing peelings


Thuisverzorging
Bepaalde bloedvatafwijkingen zijn te voorkomen door altijd een goede huidverzorging toe te passen met producten die geschikt zijn voor uw huid. Laat u te allen tijde goed adviseren over uw thuisverzorging. Wij, als schoonheidsspecialiste hebben veel ervaring en zien tijdens een behandeling hoe uw huid reageert. Hierdoor kunnen wij u een persoonlijk op maat gemaakt advies geven. Vergeet ook nooit een goede zonbescherming te gebruiken. 

Onze visie
Onze ervaring is dat er aan best veel afwijkingen iets te doen is. Op het moment dat u zich regelmatig stoort aan bepaalde ontsierende bloedvaatjes, zijn wij in staat om u daar van af te helpen. Is een afwijking te complex om door ons behandeld te worden dan zullen wij u dat eerlijk melden en u door verwijzen naar een specialist.

AFSPRAAK MAKEN