De huidspecialisten van Génique

Historie Génique


In 1991 gestart door Mariëlle Korsman en inmiddels dus al ruim 32 jaar lang het adres voor ontspanning, huidverzorging, het behandelen van huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en relaxed naar buiten stapt. Génique is kernlid van de ANBOS, internationaal erkend CIDESCO-instituut ene heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten.

Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van vervolgafspraken. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen.

Lees onze Missie & Visie

Marielle Korsman


Gediplomeerd Stivas en Cidesco Schoonheidsspecialiste - Huidexpert


Nogmaals welkom op onze site, ik ben, na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, in 1992 met Huidinstituut Génique gestart. Nog altijd wacht ik u met veel enthousiasme op en hoop u datgene te kunnen bieden, waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging bezoek ik, net zoals al onze andere medewerksters, de vakbeurzen en volg regelmatig trainingen bij onze leveranciers, aanvullende workshops en aanvullende opleidingen om mijn kennis te vergroten. Door kwaliteit te leveren die door u wordt gewaardeerd is Génique nu in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een instituut met 5 cabines waarvan twee met twee behandelstoelen (zgn.duo-cabines), een wellness verdieping en een enthousiast team van ervaren medewerksters.

 

Lydia


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert


Vroeger als tiener kende ik Genique al, ik kwam hier samen met mijn moeder voor duo behandelingen en om mijn acne, wat ik toen had, te behandelen. Inmiddels werk alweer sinds 2011 met veel plezier bij Génique.

Vooral het afwisselende qua behandelingen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Mijn passie ligt vooral bij de laser en de huidverbeterende behandelingen. Door de mogelijkheden studies te volgen, heb ik mijzelf echt als specialist weten te ontwikkelen op het gebied van ontharen, acne en bindweefselmassage.

Hoe mooi is het om samen met jou, als klant te werken naar een mooie huid, waarbij we acne, rosacea, pigment of huidveroudering etc. aanpakken, maar ook de samenwerking.

Daarnaast vind ik het super om te ontharen, iemand komt binnen met haar en gaat glad weer naar buiten. Of ik behandel met de Laser of het elektrisch ontharings-apparaat om de haren effectief aan te pakken.

Ik zie u graag om u één van onze mooie behandelingen te geven.

 

Anjali


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert

Hallo allemaal, mijn naam is Anjali, ik woon in IJsselstein en ik heb de opleiding Allround-Schoonheidsspecialiste Niveau 4 afgerond.

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Tijdens mijn eerdere werkervaring ben ik erachter gekomen dat echte huidverbetering mijn passie is. Ik ben blij dat ik dat, al een aantal jaar, hier bij Huidinstituut Génique kan uitvoeren en mij hierin verder kan blijven ontwikkelen.

Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen door de samenwerking aan te gaan om een mooi resultaat te behalen, waardoor iedereen goed in zijn vel kan zitten en blij in de spiegel kan kijken.

Het doet mij goed te zien dat mensen zichzelf kunnen zijn bij mij in de stoel, waardoor er een prettige sfeer is en een fijne en goede band ontstaat.

Anti-aging, acne, gevoelige huiden en pigmentproblemen vind ik het allerleukst om te behandelen. Resurfacings en Microneedling zijn o.a. de behandelingen waarmee ik goede resultaten bereik.

Met plezier, enthousiasme en passie voor mijn vak, zorg ik er graag voor dat u verzorgd, uitgerust en tevreden de deur weer uitgaat.

Graag hoop ik u te ontmoeten en te kunnen verwelkomen bij ons Instituut!
 

Sharon


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert

Goedendag allemaal,

Mijn naam is Sharon en sinds 2021 ben ik bij Huidinstituut Génique werkzaam.

Na jaren in de Retail als accountmanager te hebben gewerkt, switch ik van beroep en branche en ga ik mijn passie achterna namelijk de huidzorg.

Ik heb inmiddels de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond. Momenteel volg ik diverse specialisaties om uiteindelijk te gaan starten aan de vervolgopleiding medisch schoonheidsspecialiste.

Mijn focus ligt op de huidverbetering en de huidverjonging.

Graag ontmoet ik u bij ons in het instituut.
 

Daphne


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste


Even voorstellen: Mijn naam is Daphne en misschien herkent u mij nog. Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot Allround-Schoonheidsspecialiste niveau-4 en daarbij de specialisaties pedicure, acne en huid verbeterende massage afgerond.

Toen ik de opleiding tot Allround-Schoonheidsspecialiste begon ben ik gelijk als stagiaire aan het werk gegaan bij Huidinstituut Genique. In de loop van mijn opleiding heb ik hier altijd met plezier stagegelopen en veel geleerd. Nadat ik klaar was met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik er even tussenuit geweest, omdat ik aan een nieuwe opleiding ging beginnen.

Naast dat ik werkzaam ben bij Genique volg ik de opleiding tot Leraar Gezondheidszorg & Welzijn op de Hogeschool Utrecht met veel plezier, omdat ik later de toekomstige schoonheidsspecialiste wil gaan opleiden.
Ik heb veel passie voor mijn vak als schoonheidsspecialiste. Het leukste wat ik aan het vak vind is het contact met de klant. En samen tot een mooi eindresultaat te komen met zowel huidverbetering of ontspanning. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure, dus zowel uw huid als voeten kan ik laten stralen.

Ik ontmoet u graag binnenkort bij Huidinstituut Genique!

Daphne
 

Vera


Schoonheidsspecialiste

Hallo allemaal, mijn naam is Vera ik ben 18 jaar, ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding en hoop deze zomer mijn opleiding tot allround-schoonheidsspecialist af te ronden met de specialisaties Acne, Huidverbeterende massage, Shiatsu en Pedicure

Ik ben afgelopen jaar werkzaam geweest bij een beauty en wellness resort. En aankomende maanden loop ik stage bij Genique, zo hoop ik nog heel veel bij te kunnen leren en mij te verdiepen in de mogelijkheden binnen ons vak.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij huidinstituut Genique!

Vera
 


Stagiaire Génique

 

Dalal


Stagiaire Génique

Hallo allemaal, mijn naam is Dalal ik ben 20 jaar oud en woon in Houten.

Momenteel volg ik de opleiding Allround-Schoonheidsspecialiste Niveau 4 op het Beauty College en loop ik stage bij Huidinstituut Genique.
Ik vind dit een hele professionele en klantvriendelijk bedrijf en ben heel blij dat ik hier stage loop en veel kan mee krijgen voor een goede ontwikkeling later in mijn beroep.
Genique biedt heel veel verschillende behandelingen aan en dit is heel erg nuttig voor mij om een beter beeld te krijgen over wat dit vak allemaal inhoud.

Ik zie u graag een keer bij ons.
Groeten Dalal
 

Isabella Savic


Cosmetisch Arts


Wilt u ook met een extra frisse blik het nieuwe jaar in? Laat uw gezichtscontouren/vermoeide blik/strenge blik herleven met Dr. Savic. Zij werkt met pure Hyaluron fillers en Botox. Niet alleen voor het verminderen van rimpels maar ook behandeling van migraine en kleine neuscorrecties behoort tot haar werkgebied.

Dr. Isabella Savic is cosmetisch arts en heeft geneeskunde en farmacie gestudeerd.Haar registraties zijn: BIG-register nummer: 19913537001 en GMC nummer: 7492830.
Zij is regelmatig bij ons in ons instituut en kunt u bij haar terecht voor consulten, botox en fillers.

U kunt hiervoor een afspraak maken of u belt: 030-63 40815. Een appje sturen naar Génique kan ook: 0633-029 653.
 

René Korsman


Organisatie - Marketing - Adminstratie


Welkom op de website van Huidinstituut Genique. Samen met Marielle in 1992 in Houten gestart op de Hazenakker te Houten met Huidverzorgings Instituut Génique. Er was één cabine met 2 behandelstoelen, (een duo-behandeling was revolutionair in die dagen (overigens nog steeds)), een zonnebank en een Whirlpool.

Na een aantal jaren waren we daar echt uit ons jasje gegroeid en betraden we een grotere ruimte op het Sparrenhout in Houten, daar waren twee cabines met totaal 3 stoelen en douchegelegenheid voor na de lichaamsbehandelingen. Ook starten wij in 2004 al met onder meer IPL en vanwege dit bredere aanbod werd de naam in Huidinstituut omgedoopt.

Ook daar werd de locatie te klein en hebben we uiteindelijk sinds 2017 ons eigen bedrijfspand gevonden aan de Lange Schaft, hier hebben we 5 behandelkamers, 7 behandelstoelen, een Day-Spa met onder meer een whirlpool en een 2 persoons stoomdouche en een gezellige relaxruimte met open haard. Tevens is er op de eerste verdieping een multi-functionele ruimte voor bijeenkomsten, cursussen of evenementen.

Ik doe voor Genique alle ‘overige ‘ werkzaamheden zoals inkoop, financiele adminstratie, declaraties voor de zorgverzekeringen, organisatorische aangelegenheden, het bijhouden van de website, de PR en Marketing etc.

Als er bij u vragen zijn over deze onderwerpen, sta ik u graag te woord. U kunt ons kantoor bellen of mailen naar admin @ genique.net
 

Vacature


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste

 

AFSPRAAK MAKEN