De huidspecialisten van Génique

Historie Génique


Gestart door Mariëlle Korsman en inmiddels al zo'n 30 jaar lang het adres voor ontspanning, huidverzorging, het behandelen van huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en relaxed naar buiten stapt. Génique is kernlid van de ANBOS, internationaal erkend CIDESCO-instituut ene heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten.

Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van vervolgafspraken. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen.

Lees onze Missie & Visie

Marielle Korsman


Gediplomeerd Stivas en Cidesco Schoonheidsspecialiste - Huidexpert


Nogmaals welkom op onze site, ik ben, na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, in 1992 met Huidinstituut Génique gestart. Nog altijd wacht ik u met veel enthousiasme op en hoop u datgene te kunnen bieden, waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging bezoek ik, net zoals al onze andere medewerksters, de vakbeurzen en volg regelmatig trainingen bij onze leveranciers, aanvullende workshops en aanvullende opleidingen om mijn kennis te vergroten. Door kwaliteit te leveren die door u wordt gewaardeerd is Génique nu in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een instituut met 5 cabines waarvan twee met twee behandelstoelen (zgn.duo-cabines), een wellness verdieping en een enthousiast team van ervaren medewerksters.

 

Lydia


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert


Vroeger als tiener kende ik Genique al, ik kwam hier samen met mijn moeder voor duo behandelingen en om mijn acne, wat ik toen had, te behandelen. Inmiddels werk alweer sinds 2011 met veel plezier bij Génique.

Vooral het afwisselende qua behandelingen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Mijn passie ligt vooral bij de laser en de huidverbeterende behandelingen. Door de mogelijkheden studies te volgen, heb ik mijzelf echt als specialist weten te ontwikkelen op het gebied van ontharen, acne en bindweefselmassage.

Hoe mooi is het om samen met jou, als klant te werken naar een mooie huid, waarbij we acne, rosacea, pigment of huidveroudering etc. aanpakken, maar ook de samenwerking.

Daarnaast vind ik het super om te ontharen, iemand komt binnen met haar en gaat glad weer naar buiten. Of ik behandel met de Laser of het elektrisch ontharings-apparaat om de haren effectief aan te pakken.

Ik zie u graag om u één van onze mooie behandelingen te geven.

 

Anne Linde


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste


Mijn naam is Anne-Linde, ik woon in Maarssen. Ik heb de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4 al een aantal jaar geleden afgerond. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende schoonheidssalons, waar ik er toen al gauw achterkwam dat mijn passie bij de huidverbetering ligt.

Die passie kan ik bij Huidinstituut Génique uitvoeren en mijzelf hierin blijven ontwikkelen. De diversiteit aan behandelingen bij Génique maakt dat geen dag hetzelfde is en zo ook de behandelingen waarbij we samen met u kijken en bepalen wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Ik word blij om met mooie merken te werken en om samen met de klant te werken om de huid in een mooie conditie te brengen en een mooi behandelplan te maken voor zowel in de salon als met het thuisgebruik.

Met veel plezier en passie voor mijn vak, wil ik dat u ontspannen en met een goed verzorgde huid weer de deur uitloopt. 

Ik zie u graag snel in de behandelstoel om er een mooie behandeling van te maken. 
 

Anjali


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste

Hallo allemaal, mijn naam is Anjali, ik woon in IJsselstein en ik heb de opleiding Allround-Schoonheidsspecialiste Niveau 4 afgerond.

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Tijdens mijn eerdere werkervaring ben ik erachter gekomen dat echte huidverbetering mijn passie is. Ik ben blij dat ik dat, al een aantal jaar, hier bij Huidinstituut Génique kan uitvoeren en mij hierin verder kan blijven ontwikkelen.

Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen door de samenwerking aan te gaan om een mooi resultaat te behalen, waardoor iedereen goed in zijn vel kan zitten en blij in de spiegel kan kijken.

Het doet mij goed te zien dat mensen zichzelf kunnen zijn bij mij in de stoel, waardoor er een prettige sfeer is en een fijne en goede band ontstaat.

Anti-aging, acne, gevoelige huiden en pigmentproblemen vind ik het allerleukst om te behandelen. Resurfacings en Microneedling zijn o.a. de behandelingen waarmee ik goede resultaten bereik.

Met plezier, enthousiasme en passie voor mijn vak, zorg ik er graag voor dat u verzorgd, uitgerust en tevreden de deur weer uitgaat.

Graag hoop ik u te ontmoeten en te kunnen verwelkomen bij ons Instituut!
 

Patty


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste

Hallo allemaal,

Mijn naam is Patty en ik woon in Houten. Ik ben al vanaf 2017 met veel plezier werkzaam bij Genique.
De behandelingen die bij mij bovenaan staan zijn de behandelingen gefocust op huidverbetering. De huidverbeterende behandelingen geven mij een voldaan gevoel, want je ziet per behandeling progressie, waardoor je waardering voor je werk krijgt.

Ik vind het ook echt leuk om regelmatig trainingen te volgen om mijn kennis te vergoten en dit weer te kunnen gebruiken in de behandelingen.

Mijn klanten willen een behandeling op maat, en direct resultaat. Dit is wat ik wil bereiken met jou samen. Samen wil ik met jou het pad bewandelen naar een huid die jij voor ogen hebt. Voor elke huid is er namelijk een behandeling op maat en ik stel dat graag voor je samen. Ik luister aandachtig naar je wensen en samen gaan we voor het beste resultaat.

Wij zien elkaar snel bij huidinstituut Genique!
 

Sharon


Assistent Schoonheidsspecialiste

Goedendag allemaal,

Mijn naam is Sharon en sinds Oktober loop ik stage bij Huidinstituut Génique.

Na jaren in de Retail als accountmanager te hebben gewerkt, switch ik van beroep en branche en ga ik mijn passie achterna namelijk de huidzorg. Dit is het juiste moment!

Momenteel volg ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste welke ik bijna behaald heb. Hierna zal ik diverse specialisaties gaan volgen om uiteindelijk te gaan starten aan de opleiding medisch schoonheidsspecialiste.

Mijn focus ligt op de huidverbetering en de huidverjonging. Ik ben iedere dinsdag en donderdag aanwezig bij Génique.

Graag ontmoet ik u op een van deze dagen.
 
 

Daphne


Schoonheidsspecialiste


Hallo allemaal,

Mijn naam is Daphne, ik zit nu in mijn laatste jaar tot Allround-Schoonheidsspecialiste.
Bij Huidinstituut Genique heb ik mijzelf sinds 2019 tot schoonheidsspecialiste ontwikkeld en heb ik veel kunnen leren. Intern en door onze merken worden er regelmatig trainingen gegeven om het beste uit mijzelf te halen.

Na mijn opleiding wil ik het liefste doorstromen naar HBO en huidtherapie gaan studeren.

Mijn passie haal ik niet alleen uit het mooi maken van mensen, maar ook uit het enthousiasme van de klant na de behandeling. Ook vind ik het mooi om samen na de behandeling de resultaten te kunnen zien en iemand te zien stralen. 

Graag ontvang ik u met veel enthousiasme bij ons in het Instituut!
 

René Korsman


Organisatie - Marketing - Adminstratie


Welkom op de website van Huidinstituut Genique. Samen met Marielle in 1992 in Houten gestart op de Hazenakker te Houten met Huidverzorgings Instituut Génique. Er was één cabine met 2 behandelstoelen, (een duo-behandeling was revolutionair in die dagen (overigens nog steeds)), een zonnebank en een Whirlpool.

Na een aantal jaren waren we daar echt uit ons jasje gegroeid en betraden we een grotere ruimte op het Sparrenhout in Houten, daar waren twee cabines met totaal 3 stoelen en douchegelegenheid voor na de lichaamsbehandelingen. Ook starten wij in 2004 al met onder meer IPL en vanwege dit bredere aanbod werd de naam in Huidinstituut omgedoopt.

Ook daar werd de locatie te klein en hebben we uiteindelijk sinds 2017 ons eigen bedrijfspand gevonden aan de Lange Schaft, hier hebben we 5 behandelkamers, 7 behandelstoelen, een Day-Spa met onder meer een whirlpool en een 2 persoons stoomdouche en een gezellige relaxruimte met open haard. Tevens is er op de eerste verdieping een multi-functionele ruimte voor bijeenkomsten, cursussen of evenementen.

Ik doe voor Genique alle ‘overige ‘ werkzaamheden zoals inkoop, financiele adminstratie, declaraties voor de zorgverzekeringen, organisatorische aangelegenheden, het bijhouden van de website, de PR en Marketing etc.

Als er bij u vragen zijn over deze onderwerpen, sta ik u graag te woord. U kunt ons kantoor bellen of mailen naar admin @ genique.net
 

Isabella Savic


Cosmetisch Arts


Wilt u ook met een extra frisse blik het nieuwe jaar in? Laat uw gezichtscontouren/vermoeide blik/strenge blik herleven met Dr. Savic. Zij werkt met pure Hyaluron fillers en Botox. Niet alleen voor het verminderen van rimpels maar ook behandeling van migraine en kleine neuscorrecties behoort tot haar werkgebied.

Dr. Isabella Savic is cosmetisch arts en heeft geneeskunde en farmacie gestudeerd.Haar registraties zijn: BIG-register nummer: 19913537001 en GMC nummer: 7492830.
Zij is regelmatig bij ons in ons instituut en kunt u bij haar terecht voor consulten, botox en fillers.

U kunt hiervoor een afspraak maken of u belt: 030-63 40815. Een appje sturen naar Génique kan ook: 0633-029 653.
 

AFSPRAAK MAKEN