De huidspecialisten van Génique

Historie Génique


Gestart door Mariëlle Korsman en inmiddels sinds 1992 het adres voor ontspanning, huidverzorging, het behandelen van huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en relaxed naar buiten stapt. Génique is kernlid van de ANBOS, internationaal erkend CIDESCO-instituut ene heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten.

Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van vervolgafspraken. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen.

Lees onze Missie & Visie

Marielle Korsman

Gediplomeerd Stivas en Cidesco schoonheidsspecialiste


Nogmaals welkom op onze site, ik ben, na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, in 1992 met Huidinstituut Génique gestart. Nog altijd wacht ik u met veel enthousiasme op en hoop u datgene te kunnen bieden, waar u op dat moment behoefte aan heeft. Om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging bezoek ik, net zoals al onze andere medewerksters, de vakbeurzen en volg regelmatig trainingen bij onze leveranciers, aanvullende workshops en aanvullende opleidingen om mijn kennis te vergroten. Door kwaliteit te leveren die door u wordt gewaardeerd is Génique nu in 25 jaar uitgegroeid tot een instituut met 7 behandelplaatsen, een wellness verdieping en een enthousiast team van ervaren medewerksters.

Marielle's specialisaties zijn: IPL-ontharing, elektrisch ontharen, (camouflage) make-up, pincementmassages, kuurbehandelingen, microneedling, microdermabrasie, computergestuurde huidanalyses. Tevens heeft Marielle de opleiding dermatologie en voeding gevolgd.

Werkterrein: alle door Génique aangeboden behandelingen

Lydia

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Vroeger als tiener kende ik Genique al, want ik ging er voor behandelingen samen met mijn moeder naar toe. Ik werk alweer sinds 2011 met veel plezier bij Génique in Houten. Vooral het afwisselende qua behandelingen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde en steeds kun je bij clienten je kennis over huidverbetering toepassen. Mijn passie ligt vooral bij gezichtsbehandelingen en massages geven. Ik heb in de jaren veel extra kennis opgedaan door trainingen te volgen, extra diploma’s te halen en de vakliteratuur door te spitten.

Het is leuk dat er in ons vak steeds nieuwe ontwikkelingen zijn qua behandelingen en apparatuur, waardoor we steeds meer mogelijkheden krijgen om een mooi resultaat voor de huid te behalen. Veel van onze vaste klanten heb ik al een keer in de stoel gehad. Ook de nieuwe klanten zie ik graag eens in de stoel tegemoet.

Specialisaties: Acne, Shiatsu, Elektrisch ontharen, voedingsleer
Werkterrein: alle door Génique aangeboden gezichts- en lichaamsbehandelingen


Annelous

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Na mijn opleiding heb ik eerst bij een tweetal andere salons gewerkt. Ik werk al sinds 2001 bij Génique.

Inmiddels heb ik de opleiding voetreflexologie gevolgd en vind de afwisseling en de omgang met onze klanten de leuke kanten van ons vak.

Je wordt er blij van als je ziet dat iemand weer tevreden de deur uitgaat.

Annelous haar specialisaties zijn:

Microdermabrasie
IPL-ontharing
Lypossagemassage
sportmassage
lymfe-drainage
voetreflexologie
elektrisch ontharen.
Dermatologie voor SchoonheidsspecialistenWerkterrein: alle door Génique aangeboden behandelingen

Jennifer

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Langs deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Jennifer en Ik ben een afgestudeerd Allround schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn specialisaties visagie en nagelstyling behaald.

In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven reeds ervaring opgedaan waaronder bij Huidinstituut Genique. Ik ben dan ook blij dat ik binnen dit team kan werken aan optimale huidverzorging en huidverbetering.


Mijn passie en plezier is om het beste uit de mens te halen en samen met u te werken naar een optimaal resultaat.

Graag ontvang ik u in de salon en zie uit naar onze kennismaking.
Tot snel en met vriendelijke groet,

Jennifer

Manon

Schoonheidsspecialiste + Back-office


Het mooi en gelukkig maken van mensen loopt als een rode draad door mijn carrière. Ook heb ik een passie voor het helpen van anderen.

Dit doe ik niet alleen door mijn klanten de best mogelijke behandeling te bieden of mooi te maken voor een belangrijke dag, maar ook door mijn kennis en ervaring te delen. Wat ik ook doe, ik doe dit altijd met passie, enthousiasme en uiterste precisie.

Hierdoor krijgt u de aandacht die u verdient en bent u verzekerd van een prachtig eind resultaat. Ik kijk er erg naar uit om u te mogen verwelkomen in ons instituut!!


Met vriendelijke groet

Manon

Patty

Assistent schoonheidsspecialiste


Hallo allemaal,
Mijn naam is Patty, ik ben 21 jaar jong en ik kom uit Houten. Ik doe de opleiding allround schoonheidsspecialist op het mbo in Amersfoort. Ik ben een echte levensgenieter en de term 'beauty' speelt daar een grote rol in.

Vanaf dat ik jong ben hield ik al van beauty, bijna altijd mijn nagels gelakt, make-up op, lippenstift op en bezig met de nieuwste trends in de beauty branche. Ik hou er van tot op de dag van vandaag om mensen te helpen met schoonheidsadvies die ik hun kan bieden en introduceren.

Ik ben erg sociaal en hou van goed contact met cliënten, ik vind het belangrijk dat mensen ook zelf hun mening kunnen geven over wat zij mooi en belangrijk vinden bij hunzelf zodat je je ook goed kunt verplaatsen in de client. Ik hoop zoveel mogelijk te leren en nieuwe dingen te ontdekken bij Genique.

Ik kijk erg uit naar mijn toekomst in dit beroep.

Ik hoop u snel te verwelkomen bij Genique!

Met vriendelijke groet,
Patty

Noa

Assistent schoonheidsspecialiste


Mijn naam is Noa en studeer momenteel de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 in Utrecht.

Ik wil mezelf graag omschrijven als perfectionist, gedreven en doelgericht persoon in mijn handelingen. Ik vind het ontzettend fijn om dagelijks in contact te staan met mensen en om samen te kijken naar mogelijkheden omtrent de huid. Ik ben ontzettend perfectionistisch in mijn handelingen en taken en wil deze graag ook altijd met succes afronden. Mijn interesses liggen vooral bij de werking van de huid en de spieren, maar ook de verfijnde kant van het lichaam zoals de wenkbrauwen en de wimpers vind ik ontzettend belangrijk.

Om deze redenen zal ik daarom het aankomende jaar mijn kwaliteiten verder gaan ontwikkelen en mijzelf specialiseren in andere takken in de schoonheidsbranche. Zo zal ik het aankomende jaar de specialisaties sportmassage, sauna & wellness en visagie gaan volgen om mij hierin verder te gaan verdiepen.

Ik ben erg leergierig en vind het daarom ontzettend leuk dat ik mag meekijken met de gediplomeerde schoonheidsspecialiste van Genique. Ik hoop hier veel te kunnen leren en ervaring op te doen in de schoonheidsbranche. Wellicht dat u mij het aankomende jaar vaker zult gaan tegen komen bij Genique!
.

Isabella

Cosmetisch Arts


René Korsman

Organisatie, marketing en administratie


Om Marielle en alle medewerksters zoveel mogelijk op hun vakgebied actief te laten zijn, neem ik alle administratieve, financiële alsmede de organisatorische zaken voor mijn rekening.

Zo verzorg ik alle reklame en p.r.-uitingen van onze instituut, daarnaast verzorg ik de declaraties die onze klanten kunnen indienen bij de verzekeringsmaatschappij. Tevens onderhoud ik de websites en breng de in het team besproken en bedachte marketingacties in praktijk.

Mochten er op bovenstaande vlakken voor u vragen rijzen, dan sta ik u graag te woord.

Veel plezier op onze website.

Vacature Schoonheidsspecialiste/Huidtherapeute

Gediplomeerd nivo 4 schoonheidsspecialiste


AFSPRAAK MAKEN