De huidspecialisten van Génique

Historie Génique


Gestart door Mariëlle Korsman en inmiddels sinds 1992 het adres voor ontspanning, huidverzorging, het behandelen van huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en relaxed naar buiten stapt. Génique is kernlid van de ANBOS, internationaal erkend CIDESCO-instituut ene heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten.

Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van vervolgafspraken. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen.

Lees onze Missie & Visie

Marielle Korsman

Gediplomeerd Stivas en Cidesco schoonheidsspecialiste


Nogmaals welkom op onze site, ik ben, na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, in 1992 met Huidinstituut Génique gestart. Nog altijd wacht ik u met veel enthousiasme op en hoop u datgene te kunnen bieden, waar u op dat moment behoefte aan heeft. Om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging bezoek ik, net zoals al onze andere medewerksters, de vakbeurzen en volg regelmatig trainingen bij onze leveranciers, aanvullende workshops en aanvullende opleidingen om mijn kennis te vergroten. Door kwaliteit te leveren die door u wordt gewaardeerd is Génique nu in 25 jaar uitgegroeid tot een instituut met 7 behandelplaatsen, een wellness verdieping en een enthousiast team van ervaren medewerksters.

Marielle's specialisaties zijn: IPL-ontharing, elektrisch ontharen, (camouflage) make-up, pincementmassages, kuurbehandelingen, microneedling, microdermabrasie, computergestuurde huidanalyses. Tevens heeft Marielle de opleiding dermatologie en voeding gevolgd.

Werkterrein: alle door Génique aangeboden behandelingen

Lydia

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Vroeger als tiener kende ik Genique al, want ik ging er voor behandelingen samen met mijn moeder naar toe. Ik werk alweer sinds 2011 met veel plezier bij Génique in Houten. Vooral het afwisselende qua behandelingen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde en steeds kun je bij clienten je kennis over huidverbetering toepassen. Mijn passie ligt vooral bij gezichtsbehandelingen en massages geven. Ik heb in de jaren veel extra kennis opgedaan door trainingen te volgen, extra diploma’s te halen en de vakliteratuur door te spitten.

Het is leuk dat er in ons vak steeds nieuwe ontwikkelingen zijn qua behandelingen en apparatuur, waardoor we steeds meer mogelijkheden krijgen om een mooi resultaat voor de huid te behalen. Veel van onze vaste klanten heb ik al een keer in de stoel gehad. Ook de nieuwe klanten zie ik graag eens in de stoel tegemoet.

Specialisaties: Acne, Shiatsu, Elektrisch ontharen, voedingsleer
Werkterrein: alle door Génique aangeboden gezichts- en lichaamsbehandelingen


Anne Linde

Gediplomeerd SchoonheidsspecialisteIk zal mijzelf even voorstellen, ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met veel passie voor het vak.

Sinds de opleiding heb ik al verschillende ervaringen opgedaan in de schoonheidsbranche, en wil ik mijzelf blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen. De diversiteit van behandelingen op een dag vind ik erg fijn, zo is geen dag hetzelfde.
Wat ik zo mooi vind aan dit vak? Het verhelpen van huidproblemen, de verwennerij en het contact met klanten.

Ik kijk er erg naar uit om met u kennis te maken.

Tot snel en vriendelijke groet,

Anne-Linde

Mariska

Gediplomeerd Cidesco schoonheidsspecialiste


Mijn naam is Mariska ik ben woonachtig in Houten.

Ik heb de opleidingen schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste, additionele behandelingen, Cidesco en pedicure gedaan bij opleidingsinstituut Thomas in Den Bosch.  
 
De stages die ik heb gelopen voor mijn opleidingen heb ik gedaan bij de wellness. Daarom vind ik het juist heel leuk om nu bij huidinstituut Génique te beginnen. Werken hier lijkt mij zo leuk omdat ik meer contact heb met u. Er is wat tijd voor de behandeling waardoor ik ook echt u de aandacht kan geven die u verdient. Daarnaast kunnen er bij Génique nu echt vorderingen gemaakt worden op het gebied van huidverbetering, wat bij een andere salon waar ik stage liep niet kon.
 
Vanaf jongs af aan wist ik al wat ik wilde. Ik wilde iets worden waar ik veel contact zal hebben met mensen waar ze even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even niks hoeven. Daardoor werk ik met passie. Passie voor het vak, doelgericht zodat u echt even kunt ontspannen.  

Ik hoop u snel te zien!
 
Met vriendelijke groet,
Mariska  

Anjali

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste


Goedendag, mijn naam is Anjali. Ik heb de opleiding Allround-Schoonheidsspecialiste afgerond en vanaf september kom ik met plezier het team van Huidinstituut Genique versterken.

Sinds kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nu kan ik mijn passie en interesse verder waarmaken bij Huidinstituut Génique. Met plezier, enthousiasme en passie voor mijn vak, zorg ik er voor dat u verzorgd, uitgerust en tevreden de deur weer uitgaat.

Graag zie ik u snel bij ons instituut,

Met vriendelijke groet
Anjali

Patty

Gedipomeerd schoonheidsspecialiste


Hallo allemaal,
Mijn naam is Patty, ik kom uit Houten. Ik ben een echte levensgenieter en de term 'beauty' speelt daar een grote rol in.

Vanaf dat ik jong ben hield ik al van beauty, bijna altijd mijn nagels gelakt, make-up op, lippenstift op en bezig met de nieuwste trends in de beauty branche. Ik hou er van tot op de dag van vandaag om mensen te helpen met schoonheidsadvies die ik hun kan bieden en introduceren.

Ik ben erg sociaal en hou van goed contact met cliënten, ik vind het belangrijk dat mensen ook zelf hun mening kunnen geven over wat zij mooi en belangrijk vinden bij hunzelf zodat je je ook goed kunt verplaatsen in de client.

Ik hoop u snel te verwelkomen bij Genique!

Met vriendelijke groet,
Patty

Anja

Schoonheidsspecialiste


Even voorstellen: Mijn naam is Anja. Sinds mei van dit jaar versterk ik als assistent schoonheidsspecialiste met veel plezier het team van huidinstituut Génique. Onder het motto: “ je bent nooit te oud om te leren en je dromen te verwezenlijken” ben ik gestart met opleiding allround schoonheidsspecialiste.

Best wel spannend, maar ik heb altijd al interesse gehad voor de huid en het lichaam en heb ik 10 jaar in een sportschool gewerkt. Omdat ik toen ook een andere leuke baan had, verdween het idee om de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen naar de achtergrond. Naarmate mijn kinderen ouder werden, ik meer vrije tijd had, dacht ik er steeds weer vaker aan en dacht: “het is nu of nooit”.

Ik ga graag met mensen om en het geeft mij voldoening om samen met de client te zoeken naar de juiste behandeling/verzorging, waar je lichaam en geest behoefte aan heeft. Ik ben perfectionistisch, zelfkritisch en leergierig.

Ik ben iedere vrijdag te vinden in de salon en hoop ik u te mogen ontmoeten.

Daphne

Receptioniste - Assistent Schoonheidsspecialiste


Hallo allemaal,

Ik ben Daphne en 1e jaars student aan de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het ROC Beautycollege in Utrecht. 

Bij deze opleiding hoort natuurlijk ook een stage plek, die heb ik hier bij Huidinstituut Genique gevonden en ik ga hier zeker meer leren over het vak schoonheidsspecialiste.

Na mijn opleiding wil ik het liefste doorstromen naar HBO en huidtherapie gaan studeren. 

Graag zie ik u snel bij Huidinstituut Genique!

Vriendelijke groet,
Daphne

René Korsman

Organisatie, marketing en administratie


Om Marielle en alle medewerksters zoveel mogelijk op hun vakgebied actief te laten zijn, neem ik alle administratieve, financiële alsmede de organisatorische zaken voor mijn rekening.

Zo verzorg ik alle reklame en p.r.-uitingen van onze instituut, daarnaast verzorg ik de declaraties die onze klanten kunnen indienen bij de verzekeringsmaatschappij. Tevens onderhoud ik de websites en breng de in het team besproken en bedachte marketingacties in praktijk.

Mochten er op bovenstaande vlakken voor u vragen rijzen, dan sta ik u graag te woord.

Veel plezier op onze website.

Isabella

Cosmetisch Arts


Wilt u ook met een extra frisse blik het nieuwe jaar in? Laat uw gezichtscontouren/vermoeide blik/strenge blik herleven met Dr. Savic. Zij werkt met pure Hyaluron fillers en Botox. Niet alleen voor het verminderen van rimpels maar ook behandeling van migraine en kleine neuscorrecties behoort tot haar werkgebied.

Dr. Isabella Savic is cosmetisch arts en heeft geneeskunde en farmacie gestudeerd.Haar registraties zijn: BIG-register nummer: 19913537001 en GMC nummer: 7492830.
Zij is regelmatig bij ons in ons instituut en kunt u bij haar terecht voor consulten, botox en fillers.

U kunt hiervoor een afspraak maken of u belt: 030-63 40815. Een appje sturen naar Génique kan ook: 0633-029 653.

Stuur een open vacature

Open vacature schoonheidsspecialiste


Huidinstituut Génique is altijd op zoek naar nieuw talent. Stuur daarom je open sollicitatie naar vacature @genique.net. Wij zijn op zoek naar een teamlid die samen met ons vol passie en overgave zijn/haar hart wil storten en energie wil steken in de uitbreiding van ons instituut.
Génique is een groot huidinstituut in de groeiende gemeente Houten (vlakbij Utrecht) waar wij al meer dan 25 jaar werken aan huidverbetering en huidverzorging. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen en een Day-Spa zorgen ervoor dat bij Génique ontspanning, huidverbetering en beauty samen komen.

Als allround schoonheidsspecialist is het jouw taak om onze klanten op een professionele wijze een onvergetelijke dag te verzorgen. Daarnaast moet je ook in staat zijn om de huidverbeterende behandelingen uit te voeren. Dit zorgt voor een zeer leuke dynamische week vol met afwisselingen en uitdagingen.

Heb jij: - Niveau 4 allround schoonheidsspecialiste - Afgeronde specialisaties - Minimaal 1 jaar werkervaring - De wil om jezelf verder te ontwikkelen

Ben jij: - Gastvrij - Collegiaal - Zelfstandig - Ondernemend (met het juiste vleugje commercieel inzicht) - Positief ingesteld - Klantgericht en klantvriendelijk - Leergierig - Gepassioneerd en gemotiveerd

Wil jij: - Werken bij een professioneel huidinstituut - Van alles leren over huidverbetering en huidverzorging - Werken met hoogwaardige en resultaat gerichte producten - Jezelf ontwikkelen


Wat bieden wij: - Prettige werksfeer en een veelzijdige rol binnen een ambitieus team - Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris - Een deeltijdbaan van 16-32 uur - Interne en externe scholing en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

Taken: - Diverse behandelingen zowel voor lichaam als gelaat - Gedegen productadvies aan je klant waaruit verkoop ontstaat - Meedenken en werken aan vernieuwing

Kortom: Woon je en wil jij ook werken in een van de mooiste instituten uit de regio Utrecht? Zie jij het als een uitdaging om samen met ons het instituut verder uit te bouwen? Kijk dan eerst even op deze site. Solliciteer dan direct online of stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief naar vacature @genique.net.AFSPRAAK MAKEN