De huidspecialisten van Génique

Historie Génique


In 1991 gestart door Mariëlle Korsman en inmiddels dus al ruim 32 jaar lang het adres voor ontspanning, huidverzorging, het behandelen van huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en relaxed naar buiten stapt. Génique is kernlid van de ANBOS, internationaal erkend CIDESCO-instituut en heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten.

Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van vervolgafspraken. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen.

Lees onze Missie & Visie

Marielle Korsman


Gediplomeerd Stivas en Cidesco Schoonheidsspecialiste - Huidexpert


Nogmaals welkom op onze site, ik ben, na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, in 1992 met Huidinstituut Génique gestart. Nog altijd wacht ik u met veel enthousiasme op en hoop u datgene te kunnen bieden, waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging bezoek ik, net zoals al onze andere medewerksters, de vakbeurzen en volg regelmatig trainingen bij onze leveranciers, aanvullende workshops en aanvullende opleidingen om mijn kennis te vergroten. Door kwaliteit te leveren die door u wordt gewaardeerd is Génique nu in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een instituut met 5 cabines waarvan twee met twee behandelstoelen (zgn.duo-cabines), een wellness verdieping en een enthousiast team van ervaren medewerksters.

 

Lydia


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert


Vroeger als tiener kende ik Genique al, ik kwam hier samen met mijn moeder voor duo behandelingen en om mijn acne, wat ik toen had, te behandelen. Inmiddels werk alweer sinds 2011 met veel plezier bij Génique.

Vooral het afwisselende qua behandelingen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Mijn passie ligt vooral bij de laser en de huidverbeterende behandelingen. Door de mogelijkheden studies te volgen, heb ik mijzelf echt als specialist weten te ontwikkelen op het gebied van ontharen, acne en bindweefselmassage.

Hoe mooi is het om samen met jou, als klant te werken naar een mooie huid, waarbij we acne, rosacea, pigment of huidveroudering etc. aanpakken, maar ook de samenwerking.

Daarnaast vind ik het super om te ontharen, iemand komt binnen met haar en gaat glad weer naar buiten. Of ik behandel met de Laser of het elektrisch ontharings-apparaat om de haren effectief aan te pakken.

Ik zie u graag om u één van onze mooie behandelingen te geven.

 

Anjali


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert

Hallo allemaal, mijn naam is Anjali, ik woon in IJsselstein en ik heb de opleiding Allround-Schoonheidsspecialiste Niveau 4 afgerond.

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Tijdens mijn eerdere werkervaring ben ik erachter gekomen dat echte huidverbetering mijn passie is. Ik ben blij dat ik dat, al een aantal jaar, hier bij Huidinstituut Génique kan uitvoeren en mij hierin verder kan blijven ontwikkelen.

Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen door de samenwerking aan te gaan om een mooi resultaat te behalen, waardoor iedereen goed in zijn vel kan zitten en blij in de spiegel kan kijken.

Het doet mij goed te zien dat mensen zichzelf kunnen zijn bij mij in de stoel, waardoor er een prettige sfeer is en een fijne en goede band ontstaat.

Anti-aging, acne, gevoelige huiden en pigmentproblemen vind ik het allerleukst om te behandelen. Resurfacings en Microneedling zijn o.a. de behandelingen waarmee ik goede resultaten bereik.

Met plezier, enthousiasme en passie voor mijn vak, zorg ik er graag voor dat u verzorgd, uitgerust en tevreden de deur weer uitgaat.

Graag hoop ik u te ontmoeten en te kunnen verwelkomen bij ons Instituut!
 

Jessica


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste - Huidexpert & Pedicure

Mijn naam is Jessica, ik woon in Lopik en ben schoonheidsspecialiste en pedicure.

Toen ik klein was riep ik altijd al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden, zo gezegd zo gedaan en geen moment spijt van gehad. Ik haal mijn voldoening uit het helpen van mensen en vind het fijn om een goede sfeer te creëren en een leuke band met je op te bouwen.

Sinds de zomer van 2023 weer terug van weggeweest bij Huidinstituut Génique. Wat ik vooral miste bij die andere baan was het samenwerken met u als klant voor een mooie huid, de mooie producten en de apparatuur waar ik nu weer mee kan werken om mooie resultaten te kunnen behalen.
En uiteraard miste ik ook het leuke team van Génique. Hopelijk zie ik u snel in de stoel om samen met u doelen te stellen en daarna de doelen te bereiken!

Met groeten Jessica
 

Daphne


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste & Pedicure


Welkom bij Huidinstituut Genique, mijn naam is Daphne en ik sta graag voor u klaar.

Het vak schoonheidsspecialiste is mijn passie, ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn mooist voelt en ik help u daar graag bij! Bij mij kunt u terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen, maar ook om even heerlijk te ontspannen.
Daarbij geef ik u passend advies en werk ik graag met u samen naar de mooiste resultaten! Naast gezichtsbehandelingen voer ik ook de pedicures uit bij Genique.

Een leuk weetje over mij: Naast dat ik werkzaam ben bij Genique, volg ik ook nog een voltijd HBO studie op de Hogeschool Utrecht tot docent gezondheidskunde.


Ik ontmoet u graag binnenkort bij Huidinstituut Genique!

Daphne
 

Jayda


Schoonheidsspecialiste

Goedendag,

Mijn naam is Jayda. Tijdens mijn opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste ben ik eerst als assistent aan het de slag gegaan bij Huidinstituut Génique. Na het behalen van mijn diploma, en diverse interne trainingen ziet u mij op diverse dagen aan het werk bij Génique.

Mijn passie is het werken aan een huid en door middel van mooie producten, apparatuur en onze kennis deze te verbeteren.

Zie ik u binnenkort in het instituut?
Groet Jayda

 


Stagiaire Génique

 

Isabella Savic


Cosmetisch Arts


Wilt u ook met een extra frisse blik het nieuwe jaar in? Laat uw gezichtscontouren/vermoeide blik/strenge blik herleven met Dr. Savic. Zij werkt met pure Hyaluron fillers en Botox. Niet alleen voor het verminderen van rimpels maar ook behandeling van migraine en kleine neuscorrecties behoort tot haar werkgebied.

Dr. Isabella Savic is cosmetisch arts en heeft geneeskunde en farmacie gestudeerd.Haar registraties zijn: BIG-register nummer: 19913537001 en GMC nummer: 7492830.
Zij is regelmatig bij ons in ons instituut en kunt u bij haar terecht voor consulten, botox en fillers.

U kunt hiervoor een afspraak maken of u belt: 030-63 40815. Een appje sturen naar Génique kan ook: 0633-029 653.
 

René Korsman


Organisatie - Marketing - Adminstratie


Welkom op de website van Huidinstituut Genique. Samen met Marielle in 1992 gestart op de Hazenakker in Houten met Huidverzorgings Instituut Génique. Er was één cabine met 2 behandelstoelen, (een duo-behandeling was revolutionair in die dagen (overigens nog steeds)), een zonnebank en een Whirlpool.

Na een aantal jaren waren we daar echt uit ons jasje gegroeid en betraden we een grotere ruimte op het Sparrenhout in Houten, daar waren twee cabines met totaal 3 stoelen en douchegelegenheid voor na de lichaamsbehandelingen. Ook starten wij in 2004 al met onder meer IPL en vanwege dit bredere aanbod werd de naam in Huidinstituut omgedoopt.

Ook daar werd de locatie te klein en hebben we uiteindelijk sinds 2017 ons eigen bedrijfspand gevonden aan de Lange Schaft, hier hebben we 5 behandelkamers, 7 behandelstoelen, een Day-Spa met onder meer een whirlpool, een 2 persoons stoomdouche en een gezellige relaxruimte met open haard. Tevens is er op de eerste verdieping een multi-functionele ruimte voor bijeenkomsten, cursussen of evenementen.

Ik doe voor Genique alle ‘overige ‘ werkzaamheden zoals inkoop, financiele adminstratie, declaraties voor de zorgverzekeringen, organisatorische aangelegenheden, het bijhouden van de website, de PR en Marketing etc.

Als er bij u vragen zijn over deze onderwerpen, sta ik u graag te woord. U kunt ons kantoor bellen of mailen naar admin @ genique.net
 

Vacature


Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste

 

AFSPRAAK MAKEN