OUDERDOMSVLEKKEN

Ouderdomsvlekken doen zich vooral op – aan licht (zon) blootgestelde huidgebieden (gezicht , handrug, en strekzijde van de armen). 

Zij komen voor op middelbare leeftijd en zijn goedaardige huidaandoeningen.  De vlekken worden ook wel levervlekken of zonnevlekken genoemd. Deze ontsierende vlekken zijn goed te behandelen. 
 
Ouderdomsvlekken kwaadaardig:
De ouderdomsvlek is niet meer egaal bruin van kleur, maar grillig gepigmenteerd. Als de vlek verandert of klachten geeft ga dan naar de huisarts.
 
Pigmentvlekken voorkomen:
Geef vroeg aandacht aan de gezondheid van de huid: zonneschade wordt namelijk in de huid opgeslagen. In de jongere jaren opgelopen zonschade aan de huid kan op latere leeftijd problemen geven. 
 
Ontstaan ouderdomsvlekken:
Ze ontstaan door leeftijd, zon of hormonen. 
De gevoeligheid van het ontstaan van pigmentvlekken als je ouder wordt is deels erfelijk bepaald. Daar kun je niets aan doen. Je kunt wel proberen erger te voorkomen
 
Erger voorkomen:
Het is belangrijk om de huid goed te beschermen. Zowel het gelaat als de handen beschermen. Gebruik een zonnecrème met de juiste factor en draag een petje of zonnehoedje.  Voorzichtigheid met zonnebank is aan  te raden, liever geen gebruik hiervan. 
 
Unieke probleemoplossende producten tegen pigmentvlekken:
 
Performance 3D even skin:
High – Tech intensieve verzorging van de nieuwste generatie Gaat ouderdomsvlekken tegen. 
 
Laat u goed adviseren en vraag een vrijblijvend advies hoe te behandelen, te verzorgen en te beschermen.
 
Behandeling ouderdomsvlekken:
 
T-away (haalt ouderdomsvlekken weg)
Ph Formula (vermindert ouderdomsvlekken)
IPL
AFSPRAAK MAKEN