Meso behandeling

Wat is MESOSIENCE

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode. Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtige verjongende werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd. Hierdoor wordt het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangevuld.
 
Mesosience van Skyndor is succesvol bij problemen zoals:
 
  • Rimpels MESOLIFT
  • Verslapping MESOFILLER
  • Cellulitis MESOSLIM
  • Striae MESOFIRMNES
 
Technologie Mesotherapie
De Mesotherapie van Skeyndor is een revolutionair nieuwe technologie. Deze maakt het voor het eerst mogelijk, om de actieve ingredienten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 4000% meer efficientie aantoont.
 
Doel Mesotherapie
Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren.  De cellen worden behandeld tot het onderhuids bindweefsel, welke onbereikbaar is voor de meeste cosmetische producten.
Mesotherapie voor wie?
De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Wat kunt u verwachten van de Mesoscience behandeling:
Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige uitstraling.
 
 
Welke behandelingen zijn er met de Mesoscience
 
MESOFILLER
Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. De actieve elementen hiervan herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de neosynthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid samengesteld is: collageen, elastine en hyaluronisch zuur.Behandeling die de rimpels en uitdrukkingslijntjes verzacht door de stevigheid van de huid van gezicht, hals en decolleté te vergroten. 
 
MESOLIFT
Mesolift is een meso-cosmetische behandeling ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven en geven een blijvend en aanzienlijk gevoel van lifting in drie dimensies. Deze behandeling kan goed gecombineerd worden met de MESOFILLER behandeling. Deze behandeling geeft een zichtbaar resultaat voor de verslapte verouderde huid. 
 
MESOSLIM
Afslankende llichaamsbehandeling.Mesocosmetische lichaamreducerende behandeling die inwerkt op de processen van de sinaasappelhuid. Geeft een betere doorstroming in de huid en voert afvalstoffen af, en verstrakt de huid en vermindert cellulitis. Bevordert de verbranding van vetten en verbeterd de contouren van het lichaam.
 
MESOFIRMNESS 
Mesocosmetische lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van de stevigheid van de weefsels, veroorzaakt door de leeftijd, zwagerschappen en afslankdieten tegengaat. Versterkt de elasticiteit van de huid van buik en het binnenste gedeelte van de dijen en oksels. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en striae wordt op die manier sterk verbeterd. Ideale behandeling voor het herstellen van striae en littekens.
AFSPRAAK MAKEN