Laser-ontharing

Laser ontharing

 
Introductie

U kent ongetwijfeld het traditionele harsen; het is pijnlijk en de haren komen over het algemeen snel terug. Dus tussentijds maar weer scheren, knippen of epileren! Ook elektrisch ontharen heeft nadelen; het is behoorlijk pijnlijk, omdat er door de naald stroom loopt en omdat men per individuele haar werkt, duurt het lang voordat een groter oppervlak haarvrij is gemaakt. Laser kent voorgaande nadelen niet. Het combineert de voordelen van de traditionele methodes. Op een snelle en effectieve manier worden via de laser de haarwortels verhit en daar kunnen ze niet tegen. De haarwortel sterft af, en er kan op die plek geen haar meer terugkomen. Als we dat combineren met het feit dat de laser vele haren tegelijk flitst én het gevoel te vergelijken is met een elastiekje wat men tegen de huid schiet, biedt dit u een zeer effectieve methode tegen overbeharing 

Zowel het gezicht als het lichaam zijn te behandelen. Ook voor de man biedt dit oplossingen, denk bijvoorbeeld aan de rug of de onderste rand van de baard, daar waar vaak (scheer-) irritaties ontstaan.

Certificaten
Uiteraard beschikken we over de juiste opleidingen, diploma's en certificaten, om deze behandelingen te geven. Daarnaast zijn wij door de Anbos gecertificeerd voor alle ontharingstechnieken. 

 
Afspraak gratis intake
Maak de vrijblijvende afspraak voor het gratis intake gesprek om uw specifieke situatie te bekijken. Lees alvast het intake- en informatieformulier over de specifieke voordelen, maar ook wat de nadelen van laser kunnen zijn.
 
 
AFSPRAAK MAKEN