IPL – Intense Pulsed Light

IPL tegen acne, rimpels en couperose

 

Acne
Indien u acne heeft die door een huidbacterie wordt veroorzaakt, is deze met IPL goed te behandelen. Deze bacterie leeft namelijk uitsluitend in een zuurstofarme omgeving. Met ons IPL-systeem voegen we zuurstof aan de huid toe, waardoor de bacterie niet kan overleven. Na ongeveer zeven à tien behandelingen en in combinatie met de juiste huidverzorging, zal de acne drastisch verminderen.

Rimpelvervaging
Om rimpelverzachting te bereiken, worden korte gepulseerde ipl-flitsen aan de huid afgestaan. Hierdoor worden de collageen- en elastinevezels geactiveerd. Door de nieuwe collageen aanmaak wordt de rimpel langzamerhand van binnenuit opgevuld. Na zo'n acht à tien ipl-behandelingen is een goed resultaat zichtbaar.
 
Couperose
Ook de vaak ontsierende couperose kunnen wij succesvol met IPL aanpakken. Door middel van snelle gepulseerde ipl-flitsen worden de bloedvaatjes aangepakt en minder zichtbaar. Na ongeveer tien behandelingen is een mooi resultaat behaald. Aangezien couperose een genetisch bepaalde bloedvatafwijking is, zal het wel nodig zijn de behandeling af- en toe te herhalen. Met zo'n 'onderhoudsbehandeling' die kan variëren tussen eens per half jaar of eens per 3 jaar, zult u dan het resultaat kunnen vasthouden. Omdat couperose zeer persoonlijk is kunnen we hier slechts algemene informatie geven. Neemt u even kontakt op als u persoonlijke infomatie wenst.
AFSPRAAK MAKEN