HUIDVEROUDERING

Veroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. Wanneer een mens ouder wordt verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijk verouderingsproces bestaat ook de extra snelle verandering door overmatige blootstelling aan zonlicht.

 
Hoe kan huidverouderingsproces van de huid worden geremd:
Wees voorzichtig met blootstelling aan de zon. Doe dit al vanaf een vroege leeftijd, want zonneschade wordt ‘in de huid opgeslagen’
Verzorg de huid goed met beschermende crèmes.
Rook niet.
 
Kenmerken van huidveroudering:
de opperhuid wordt steeds dunner
de lederhuid verandert:
vermindering van bloedvaten in de huid
vermindering van bindweefsel (collageen) en elastine vezels
vermindering van het aantal talgklieren (ook afname functie talgklieren). Dit veroorzaakt een droge huid.
 
Goede doorbloeding tegen huidveroudering:
Een goede doorbloeding van de huid is absoluut noodzakelijk tijdens het gevecht tegen huidveroudering en tegen rimpels. Een huid die goed van bloed wordt voorzien krijgt voldoende voeding en ziet er jonger uit. Wisseldouches zijn daarom ook goed om de doorbloeding te activeren, verder zijn er ook diverse behandelingen mogelijk en vraag bij instituut Ferenchy naar de MTS roller. 
 
De effecten van huidveroudering kunnen minder zichtbaar worden gemaakt door de uiterlijke kenmerken van huidveroudering aan te pakken. Dit kan gebeuren met onderstaande behandelingen bij schoonheidsinstituut Ferenchy:
 
Behandelingen huidveroudering:
Hydradermie agelogic, anti-aging
Hydrademie plus
Hydradermie Lift
Skin Rejuvenation
Skin Needling
Liftosome
Skin Performance 3D
AFSPRAAK MAKEN