Lift Summum behandeling

Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht. 

LIFT SUMMUM EXFOLIËRING

De exfoliërende scrub elimineert dode cellen door de gecombineerde mechanische en enzymatische werking voor een zichtbaar gladdere huid. 

LIFT SUMMUM MASSAGE

De massagetechnieken die voor elk gebied worden gebruikt (gezicht, hals en decolleté) stimuleren het onderhuidse weefsel om de huid onmiddellijk te verstevigen en liften, terwijl het met actieve ingrediënten verrijkte serum de huidelasticiteit helpt te herstellen. 

LIFT SUMMUM “FILLER”

De antirimpelwisser helpt de textuur van de huid te egaliseren dankzij de tweevoudige mechanische en biologische werking. Rimpels lijken verminderd; de oogcontour, het voorhoofd, de glimlachlijnen en het decolleté zien er gladder uit. 

LIFT SUMMUM GEZICHTS- EN DECOLLETÉ MASKER

Het vliesmasker voor het gelaat en crème masker voor de décolleté verstevigt zowel de huid als gelaatskenmerken, herstelt comfort, uitstraling en een jeugdiger uiterlijk.

Na een behandeling van 75-90 minuten inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden:

- De huid op het gezicht en het decollete is zichtbaar steviger, voller en gelift.

- Fijne lijntjes en rimpeltjes worden glad gestreken

- Het gezicht is zichtbaar jonger

DOELSTELLING

De ideale behandeling voor het stimuleren van stevigheid en het verminderen van rimpels.

FREQUENTIE

Als een intensieve behandeling, 1 sessie per week gedurende 3 weken.

Als een intensieve verjongende behandeling (1 Age Summum sessie, 1 lift Summum sessie); de behandelingen afwisselen met 1 sessie per week gedurende 4 weken.


AFSPRAAK MAKEN