Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandeling

De schoonheidsbehandeling met Essentiële Oliën

De schoonheidsbehandelingen Aromatic Corps met Essentiële Oliën zijn 100% handmatig en 100% natuurlijk. Dankzij de combinatie van de handmatige technieken van de schoonheidsspecialiste en de uitzonderlijke kracht van de Essentiële Oliën bieden ze uw huid de weldaden die zij nodig heeft.

Verzachtende en Ontspannende Behandeling
Deze handmatige behandeling ontgift uw huid en biedt u een moment van absolute ontspanning en tevredenheid.
In minder dan een uur, omhult en badend in kalmerende en ontspannende oliën, beleeft u een ware schoonheidsreis in de deskundige handen van uw Schoonheidsspecialiste.

Scrubbehandeling met Suiker en Kiwi
De peeling met suikerkorrels en Kiwi bevrijdt en elimineert de dode cellen. Zo kan de huid beter ademhalen en profiteert zij optimaal van de weldaden van de verzorgingsproducten. De huid wordt fluweelzacht.

Ontspannende Massage
Dankzij de deskundige grepen van uw Schoonheidsspecialiste geeft de complete massage met Essentiële Oliën u een heerlijk gevoel van welzijn en ontspanning. Een echte onderbreking vol geluk en sereniteit.

Aromatic-Behandeling Zon
Nadat uw huid diep is gereinigd en voorbereid met de Scrubbehandeling met Suiker en Kiwi, profiteert u volop van de Hydrabronze. Het biedt u een gelijkmatige en ongelooflijk natuurlijke, goudbruine kleur.

Afslankbehandeling
Deze behandeling dankt de uitzonderlijke doeltreffendheid aan de handmatige technieken van de schoonheidsspecialiste en het afslankende vermogen van de Essentiële Olie van Ceder.

Scrubben
Gel d’Exfoliessence met extracten van Papaja en Citroen reinigt de huid intensief en verwijdert dode cellen. Hij vereenvoudigt de penetratie van de verzorgende werkzame bestanddelen, versterkt de doeltreffendheid ervan en bereidt de huid voor op de Essentiële Olie.

Anti-cellulite-Massage
De geheel handmatige massage vermindert het aanzicht van de huid met vetkussentjes aanzienlijk dankzij het gebruik van Huile Anti-Cellulite Detoxifiante, die in het hart van de cellen werkt. De deskundige grepen van de Schoonheidsspecialiste versterken het effect van de 'draaiende kneedbewegingen'. De huid is gladder, steviger.

Het anti-vocht Saunamasque met Klei en Groene Thee
Het anti-vocht Saunamasque met Klei en Groene Thee dynamiseert de huid intensief, dankzij de stimulerende, remineraliserende en vitaliserende eigenschappen van Klei.
Dankzij het 'sauna-effect' wordt het overtollige water uit de weefsels gedraineerd, de huidstructuur verfijnd en de sinaasappelhuid zichtbaar verminderd. Na de behandeling voelt u zich ongelooflijk lekker in uw vel zitten, dankzij verstevigde en verfijnde vormen. In een kuur van meerdere behandelingen wordt uw lichaam verfijnd en worden uw contouren afgeslankt.

Uw Schoonheidsresultaten
Verzachtende Ontspannende Behandeling: U wordt verleid door een heerlijk gevoel van welzijn en ontspanning.
Aromatic bruin-zonder-zon behandeling: Uw huid wordt gesublimeerd, uw bruine kleur ziet er ongelooflijk natuurlijk uit.
Afslankbehandeling: Uw silhouet krijgt de vormen terug in een geurwolk van Essentiële Oliën.

AFSPRAAK MAKEN