Mannen behandeling

U, als man weet ons instituut ook al meer dan 30 jaar te vinden. Inmiddels weten we dus precies wat uw wensen zijn ten aanzien van optimale huidverzorging en lopen voorop met op de specifieke mannenhuid afgestemde behandelingen. Ook als u een probleemhuid heeft (veroudering, acne of rimpels/lijntjes bijvoorbeeld) pakken we deze specifiek aan.
 
U wilt direct resultaat: kijk dan bij de Hydradermie Dubbele Ionisatie. Ook het harsen van het lichaam geeft direct resultaat.
 
Populaire behandelingen zoals ontspannende massages voor de man richten we natuurlijk ook op uw huid, net zoals de aanpak van rimpels, vale (rokers) huid middels een kristallenpeeling genaamd microdermabrasie. Dit is een snelle en effectieve manier om tot een oplossing voor huidverbetering te komen.
 
Heeft u last van overtollig haar op plekken waar u dan niet wilt, (zoals bijvoorbeeld uw rug of baardrand) kies dan voor Laser- ontharing en laat op termijn het scheren voor wat het is! Ook bieden wij de mogelijkheid om lichaamsbeharing te laten harsen.
 
 
mannenverzorging
Uw huid vraagt om een andere aanpak dan de vrouwenhuid. Hij is nou eenmaal anders. Wij hebben deze grotere zweet- en talgklieren, een dikkere hoornlaag en minder onderhuids vetweefsel. Verzorgingsproducten moeten daar ook op worden aangepast, Genique heeft daarvoor een speciale herenlijn. Deze lijn wordt ingezet bij de klassieke gezichtsbehandeling.
AFSPRAAK MAKEN