DROGE HUID

Een normale huid heeft voldoende vocht in zich en is in staat om zelf vetten aan te maken. Deze huideigen vetten, worden lipiden genoemd en beschermen de huid tegen uitdroging. Zonder deze lipiden kan de huid geen vocht vast houden en droogt uit. 

 
Verschijnselen droge huid:
De huid wordt ruw en schilferig en voelt strak aan en kan geïrriteerd raken. Stoffen van buitenaf kunnen daardoor makkelijker de huid binnendringen en schade aanrichten. 
 
Wat kun je zelf aan een droge huid doen:
De huid kan niet zonder een beschermende vetlaag en daarom is het belangrijk om goede reinigingsproducten en verzorgingsproducten voor de huid te gebruiken om dit tekort aan te vullen. Om de droge huid te herstellen is het belangrijk om de huid met een goede crème in te smeren om de huideigen lipiden in de huid aan te vullen. Hierdoor verliest de huid geen vocht meer en zal de huid er zichtbaar en voelbaar beter uit gaan zien. Tevens helpt het de huidbarrière van binnenuit te herstellen. Ze dienen als energiebron of als bouwstof voor lichaamscellen en zorgen ervoor dat de huid voldoende beschermd en gehydrateerd blijft. 
 
Behandeling droge huid:
Hydrademie
Hydradermie Plus
Aromatic
AFSPRAAK MAKEN