Anti-Aging behandeling

Anti-Aging is hot. Wie wil er nou niet jong(er) uitzien? Maar wat bepaalt nou eigenlijk of iemand er jong uitziet? En wat kunnen we doen om er (weer) jong uit te zien? Wat is haalbaar en realistisch?

Natuurlijk kunnen we naar de plastisch chirurg stappen en een facelift, ooglid-correctie, een botox-behandeling of rimpel opvul-behandeling ondergaan. Soms is dit ook de beste oplossing voor een bepaald probleem. Het grote nadeel van al dit soort behandelingen is echter, dat het niet geheel zonder risico's is. Nog een groot nadeel is, dat de huid niet verzorgd wordt en niet in een betere conditie wordt gebracht. Na dit soort behandelingen is de rimpel misschien wel weg, maar oogt het huidoppervlak nog steeds dof en vaal en u mist de jeugdige en frisse uitstraling! 

Bij Génique kunt u daarom terecht voor behandelingen, waar uw huid weer van gaat stralen, uw pigmentvlekjes gaan vervagen, de rimpeltjes doet verminderen, de poriën laat verfijnen en die de doorbloeding weer activeren.

Indien het uw doel is om tot echte huidverbetering te komen, adviseren wij u altijd in kuurverband uw behandeling te ondergaan en thuis ons productadvies op te volgen. De producten voor thuis ondersteunen onze behandeling en zijn essentieel voor het slagen van de kuur.

Afhankelijk van uw doel, wordt er voor u een kuur samengesteld. Hetzij van een bepaald soort behandeling, hetzij van een combinatie van behandelingen. Informeert u maar naar de mogelijkheden voor u!

AFSPRAAK MAKEN