Solliciteren bij GéniqueHuidinstituut Génique is sinds 1992 gespecialiseerd in huidverbetering en huidproblemen. Ben jij schoonheidsspecialist én (aankomend) huidtherapeut, dan zijn we naar jou op zoek.

Allround schoonheidsspecialiste (niv. 4) / Huidtherapeute:
Is het vak van schoonheidsspecialiste je passie en vind je het fijn om mensen te behandelen en te gaan voor huidverbetering en het oplossen van huidproblemen, dan is deze job misschien wat voor jou. Huidinstituut Génique uit Houten werkt met de topmerken Guinot, pHformula en Nimue en geeft naast de ontspannende en verzorgende behandelingen vooral ook resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen.

Functie-eisen: Je hebt tenminste diploma niveau 4, minimaal 1 jaar ervaring en meerdere specialisaties (zoals elektrisch ontharen, acne).
Je woont in de buurt van het instituut en bent sociaal en commercieel ingesteld. Deze leuke en afwisselende baan houdt in dat je zowel zelfstandig als binnen een team werkt en verantwoordelijkheid draagt. Uiteraard volg je eerst een intern maar ook een extern trainingstraject om op het niveau te komen zoals wij werken met onze behandelingen/producten.

Ervaring met de volgende behandelingen zijn een absolute pre: Guinot, pH, Nimue, elektrisch ontharen, IPL/laser, Permanent Make-up.
Ben je huidtherapeut of bezig met deze opleiding, dan nodigen wij je uit om te reageren.

Salaris: marktconform
Wellness schoonheidsspecialiste: 
Is het vak van schoonheidsspecialiste je passie en vind je het fijn om mensen te behandelen en hen een ultieme ontspanning te laten ervaren, dan is deze job misschien wat voor jou. Huidinstituut Génique uit Houten heeft een day-spa en werkt met de zuivere aroma-olien van Chi en de Chi Essential Cosmetics. Hiermee geven wij zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen.


Functie-eisen: 
Je hebt tenminste diploma niveau 4. Je kunt aantonen dat je tijdens je stage voldoende praktijkervaring hebt opgedaan om zelfstandig behandelingen uit te kunnen voeren. Je woont in de buurt van het instituut en bent sociaal, dienstverlenend en commercieel ingesteld. 
Deze leuke en afwisselende baan houdt in dat je zowel zelfstandig als binnen een team werkt en verantwoordelijkheid draagt. Uiteraard volg je eerst een intern trainingstraject om op het niveau te komen waarop wij werken met onze behandelingen/producten. 


Doorgroeien naar een gespecialiseerde en huidverbeterende schoonheidsspecialist behoort tot de mogelijkheden. Naast de Chi producten werken wij met de topmerken Guinot, pHformula en Nimue voor resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen.
Stage ervaring binnen de wellness-brache is een pre. 

Salaris:  MarktconformReageren: Kijk om te beginnen verder op deze website voor een indruk van ons instituut en behandelingen. Voldoe jij aan onze eisen, heb je geen 9-5 mentaliteit en ben je in het bezit van een rijbewijs? Schrijf of mail dan snel je sollicitatie met cv en pasfoto t.a.v. Marielle Korsman naar vacature @ genique.net,

Of solliciteer hiernaast on-line.
Powered byEMF Online Form
AFSPRAAK MAKEN